VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Tjedna najava događanja u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč

poup-logo-v
16.11.2020. 14:29; ; Početna / Obavijesti / Tjedna najava događanja u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč

Kino

četvrtak, 19. 11., petak, 20. 11. i subota, 21. 11. u 18.00
Kućni ljubimci na tajnom zadatku – sinkronizirano
izvorno ime: Pets United
redatelj: Reinhard Klooss
uloge: Marko Cindrić, Tihana Fraculj, Ronald Žlabur, Marko Torjanac, Alen Šalinović, Janko Popović Volarić
žanr: animirani
trajanje: 92 minute

sadržaj: Roger je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo Cityja tako što krade hranu od bogatih životinja. Prilikom jedne takve krađe on upozna Belle, bogatu i razmaženu mačku, i njih dvoje odmah upadnu u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vrijeme roboti preuzimaju Robo City, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi protjerati sve druge stanovnike grada. Roger i Belle, bježeći pred robotima, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bijega. Tada shvaćaju da se unatoč svojim različitostima moraju osloniti jedni na druge kako bi preživjeli.

četvrtak, 19. 11., petak, 20. 11. i subota, 21. 11. u 20.00
Soba želja – kategorija 15
izvorno ime: The Room
redatelj: Christian Volckman
žanr: drama, misterij, znanstvena fantastika
uloge: Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson
trajanje: 100 minuta

sadržaj: Kate i Matt mladi su njujorški par u tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikom odvjetničkom uredu. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u New Hampshireu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizira sve što požele. Poput djece u trgovini slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dijete, malenog dječaka. Ispod prividnog stanja blaženstva, ostvarene želje mogu imati strašne posljedice – sve materijalne kreacije prostorije ne mogu napustiti kuću bez da se troše.

Rezervacija mjesta i kupnja ulaznica: [email protected].

Tijekom održavanja događaja provode se sve propisane mjere određene Stožerom civilne zaštite. Pri dolasku u prostore kina, kazališta ili foajea, u galerije na otvorenje izložbi ili u učionice na tečajeve ili radionice, mole se posjetitelji da se pridržavaju propisane udaljenosti od 1,5 metra, ponesu svoje maske za lice te planiraju vrijeme i za:

  • mjerenje temperature i dezinfekciju ruku pri ulazu u prostore;
  • upis svojih podataka (ime, prezime, telefon) na listu kontakata.
Print Friendly, PDF & Email