NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Najava događanja iz POUP-a za ovaj tjedan

poup-logo-v
19.12.2016. 09:51; ; Početna / Obavijesti / Najava događanja iz POUP-a za ovaj tjedan

KINO  27.-30.12.2016.   i  3.-5.1.2017. u 18h  

 ///   Ballerina – SINKRONIZIRANO
IZVORNO IME: Ballerina
REDATELJ: Eric Summer, Éric Warin  |  ŽANR: animirani, obiteljski, avantura
ULOGE: Elle Fanning, Dane DeHaan, Maddie Ziegler
TRAJANJE FILMA: 89 minuta 

Felicie, jedanaestogodišnja djevojčica bez roditelja, ima jednu strast: plesanje. Njezin najveći san je da postane balerina Pariške Opere Garnier. Kako bi ostvarila svoj san, Felicie i njezin najbolji prijatelja Victor, smisle genijalan plan kako bi pobjegli iz sirotišta i otišli u Pariz. Budući da je spreman učiniti sve kako bi postala balerina, Felicie će uzeti identitet svoje suparnice Camille kako bi je primili u baletnu školu. S mentoricom Odette i Victorom na svojoj strani, Felicie će se morati truditi dvostruko više kako bi ostvarila svoj najveći san.

 

27.-30.12.2016.   i  3.-5.1.2017. u  20h 

///   Rouge one: priča iz ratova zvijezda
IZVORNO IME: Rogue One: A Star Wars Story
REDATELJ: Gareth Edwards   |  ŽANR: SF, Akcija
ULOGE: Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Felicity Jones
TRAJANJE FILMA: 133 minuta 

Pobunjenici kreću na misiju krađe nacrta za Zvijezdu smrti. Prvi igrani film koji će pričati priču koja je drugačija svega što znamo iz Epizoda biti će vojna avantura koja će se fokusirati na moralno sivilo, umjesto crno-bijelog obračuna dobra i zla iz prijašnjih Star Wars filmova. I da, neće biti ni jednog Jedija u filmu. Film će režirati Gareth Edwards, mladi režiser u kojeg se svijet zaljubio kada je snimio ‘Monsters’, a ja kada je snimio remake ‘Godzille’.

KONCERT

U četvrtak, 22.12.2016. s početkom u 20 sati održat će se tradicionalni Božićni koncert u izvedbi: THE TRIUMPHANT DELEGATION GOSPEL SINGERS iz Atlante (USA).

Skupina izvodi tradicionalnu duhovnu glazbu, ali i skladbe suvremenijeg pristupa spiritual i gospel materijalu. Robin Brown, jedna od najpoznatijih i najkreativnijih gospel pjevačica i klaviristica Atlante, umjetnička je direktorica The Triumphant Delegation Gospel Singers, a glavni cilj njenog umjetničkog djelovanja je prenositi Božju riječ što širem krugu slušatelja putem gospela. Spontanost, toplina i grandiozan scenski nastup The Triumphant Delegation Gospel Singers zasigurno će oduševiti sve ljubitelje duhovne glazbe i na poseban nas način uvesti u božićno raspoloženje.

Postava:

  • Robin Brown – piano, vokal
  • Tony Washington – bas, vokal
  • Edwin Stafford – udaraljke, vokal
  • Enoch Gear – vokal
  • Otis James – vokal
  • Inez Renee – vokal
  • Carla Hill – vokal

Cijena ulaznice: 120,00 kn a rezervacije se mogu vršiti na mail: [email protected].

KONCERT – ZBORA „JOAKIM RAKOVAC“

Mješoviti pjevački zbor „Joakim Rakovac“ poziva ljubitelje zborskog pjevanja na Božični koncert u petak 23.prosinca u 20.00 sati u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Zbor je pripremio pregršt prigodnih skladbi  pod dirigentskom palicom Đeni Dekleva Radaković.

Pridružite im se u blagdanskoj atmosferi.

Ulaz je slobodan!

OBRAZOVNA DJELATNOST:

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađat ćete nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama i uz kvalitetnu organizaciju. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Od neformalnih (neverificiranih) jezičnih tečajeva u ponudi su ruski, španjolski i francuski jezik. Obratite nam se s povjerenjem na broj telefona 887 – 216 ili na e-mail [email protected].

Osim jezičnih programa, upisi su otvoreni i za sljedeće programe osposobljavanja i usavršavanja:

  • – dadilja
  • – njegovateljica
  • – gerontodomaćica
  • – maslinar
  • – računovođa
  • – serviser osobnih računala
  • – operater na računalima
  • – računovodstveno – knjigovodstveni referent

Informacije i upisi na broju telefona 887 -216 ili na e-mail [email protected].


Želite li isprobati novi program za zdravlje i ljepotu žene, uz ritmove latino glazbe, afrojazza, bodybaleta?…dođite na HULAHOOPING!

Nazovite nas na 052 887 216; 091 977 4767 ili dođite ponedjeljkom od 19.15 do 20.15 sati u Učilište (učionica br.1, prvi kat) i srijedom od 19.00 do 20.00 sati u prostore Centra za mlade.


 

Pučko otvoreno učilište Poreč i dalje vrši upise djece na pripremni tečaj učenika prvih i drugih razreda osnovne škole za upise u glazbenu školu. U pripremni glazbeni razred upisuju se djeca uzrasta od 7 do 9 godina.

Program pripremnih razreda vodi Marijana Gulić, po zanimanju profesor glazbene kulture s 15 godišnjim iskustvom rada u osnovnoj školi.

Rad s grupama održava se u popodnevnim terminima nakon škole.

Sve detaljnije informacije možete dobiti putem e-maila: [email protected] ili na broju telefona: 052 887 216.


Draga djeco, ako imate 6 godina, predškolarci ste i želite pjevati, svirati, plesati, crtati i rasti uz glazbu, upišite se u GLAZBENI VRTIĆ.

Glazbeni vrtić traje jednu školsku godinu. Nastava se održava dva puta tjedno i traje 45 minuta. Djeca uče pjesmice, koriste ritmičke instrumente i melodijske udaraljke koji obogaćuju glazbeno iskustvo i djeluju na razvoj fine motorike, glazbene memorije, sluha, ritma…

Nastava se održava ponedjeljkom i srijedom od 16.30 do 17.15 sati (učionica br.1, prvi kat Učilišta).

Više informacija dobit ćete na broju telefona 052 887 216 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email