NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

10 DANA DO TRIATLONSKOG SPEKTAKLA U POREČU

_MDG5671
05.10.2023. 09:51; ; Početna / Sport i rekreacija / 10 DANA DO TRIATLONSKOG SPEKTAKLA U POREČU

Za točno 10 dana Poreč će ugostiti više od 1500 najboljih svjetskih triatlonaca na drugom izdanju Plava Laguna Ironman 70.3! S njima u naš grad stižu i treneri kao i članovi obitelji, pa će broj gostiju itekako porasti. A Poreč se, baš kao i Plava Laguna, pokazao kao sjajan domaćin u velikom broju evenata, pa tako i lanjskom, prvom Ironmanu, stoga isto očekujemo i ove godine. Uz svesrdnu pomoć više od 400 volontera i veliku podršku lokalne zajednice.

Plava Laguna Ironman 70.3 ! Poreč  počinje u nedjelju 15. listopada 2023. u 8 sati ispred hotela Parentium Plava Laguna plivačkom dionicom (1.9 km). Utrka se nastavlja biciklističkom dionicom (90 km) na relaciji Poreč – Višnjan, koja će se, zahvaljujući razumijevanju i podršci Bina Istre, voziti djelomično po zatvorenom Istarskom Ipsilonu. Posljednja, trkačka trasa, započinje u Zelena Resortu i vodi do centra starog grada Poreča i natrag (21 km).

Ove godine se trkači okreću na Carinskom gatu gdje će biti postavljen Red Bul punkt s animacijom, pa će i taj dio trase, vjerujemo biti zanimljiv gledateljima.

Taj će dan dio prometnica biti zatvoren za promet, ali se Porečanima i njihovim gostima nude alternativni pravci. Detalji će biti objevljeni na Oglasnim pločama mjesnih odbora, na društvenim mrežama kao i u medijima. Stanovnike Poreštine molimo za razumijevanje i strpljenje.

Dodajmo i da će se dan prije triatlonskog sportskog spektakla, u subotu, 14. listopada, također u Zelena Resortu,  održati IronKids utrke. Pokrovitelj ovogodišnjih utrka je  Hrvatski olimpijski odbor, pa je startnina osigurana! Djeca u dobi od pet do 14 godina mogu se prijaviti u petak, 13. listopada kao i na sam dan utrke u subotu, 14.listopada na lokaciji pješčane plaže ispred Lotosa u Zelena Resortu. 

Vidimo se u Zelena Resortu na Ironkidsu i odavno rasprodanom Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, dan kasnije, 15.listopada!

Za više informacija zapratite naše društvene mreže   :
https://www.facebook.com/ironman70.3Croatia/

https://www.instagram.com/ironman70.3croatia

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email