10 000 POSJETITELJA IZ VIŠE OD 17 ZEMALJA SVIJETA OBILJEŽILO PRVO IZDANJE FESTIVALA

14034775_1118581734887651_9202680715526030159_n
21.08.2016. 13:41; ; Početna / Slider / 10 000 POSJETITELJA IZ VIŠE OD 17 ZEMALJA SVIJETA OBILJEŽILO PRVO IZDANJE FESTIVALA

Steve Aoki i Zedd za veliku završnicu festivala MTV Summerblast

U ranim jutarnjim satima uz zarazne ritmove najvećih imena svjetske plesne glazbe, završilo je premijerno izdanje festivala Club MTV Summerblast. Organizatori su mjesecima najavljivali da Istru očekuje najveće i produkcijski najbolje festivalsko izdanje u Istri, a slike s dosad neviđene mega 3D pozornice, vrhunski audio-vizualni efekti te vatromet pred samo svitanje, opravdali su visoka očekivanja posjetitelja koji odlaze iz Poreča s nezaboravnim uspomenama na ljeto 2016.

U više od dvadeset sati vrhunske plesne glazbe na porečkoj je Peškeri u protekla dva festivalska dana uživalo više od 10 000 posjetitelja koji su u Hvatsku stigli iz više od 17 zemalja svijeta. Brojni zabavni sadržaji, poput Jägermeister boat partija, MTV village i adrenalinski izleti dodatno su pridonijeli cjelokupnoj festivalskoj atmosferi.

Jedan on najzaposlenijih DJ-a svijeta s adresom u Los Angelesu Steve Aoki, predvodio je odličan line-up drugog dana festivala, a u Hrvatsku je stigao privatnim avionom. Energični Aoki svojim je karakterističnim nastupom potpuno raspametio rasplesane partijanere koji su strpljivo čekali da ih u samoj završnici višesatnog seta nagradi jednom od deset posebno pripremljenih torti koje je bacao s impresivne porečke pozornice. Na Forbsovoj ljestvici najplaćenijih umjetnika elektronske glazbe ovaj je osebujni DJ zasjeo je na visoko peto mjesto, i to odmah iza Calvina Harrisa, Tiësta, Davida Guette te Zedda koji je sinoć također bio dio velikog porečkog spektakla.

Posljednji dan premijernog izdanja festivala Club MTV Europe Summerblast obilježili su i nastupi Martina Jensena, Lost Frequencies, dua R3wire & Varski, a priliku da zasviraju s velike MTV pozornice dobili su i hrvatski DJ Aldo Morro te slovenac koji se krije pod imenom Avadox.

Hrvatska se proteklih godina dovođenjem svjetskih zabavnih manifestacija pozicionirala kao vrhunska turistička destinacija i kao nova zvijezda Mediterana, a festivalom MTV Summerblast, kao još jednim vrhunskim glazbenim događanjem zauzela je još čvršću poziciju na karti svjetskog festivalskog turizma koji danas predstavlja jedan od ključnih turističkih proizvoda.

Organizatori festivala Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj i tvrtka MPG, najveća agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju uskoro kreću sa pripremama drugog izdanja festivala koje će, po najavama, biti još veće i još luđe. MTV Summerblast će u narednim godinama postati jedno od najznačajnijih glazbenih događanja u Europi te će predstaviti jedinstvenu kombinaciju najpoznatijih pop izvođača današnjice.

Glavni sponzor partneri su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, službeno piće festivala je energetsko piće „MTV UP!“, a za ludu atmosferu pobrinuo se i Jägermeister bomb te Heineken čija globalna platforma Live Your Music slavi glazbena iskustva zbog kojih ljudi više uživaju u životu i glazbi koju vole. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje je obogatilo ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

Više informacija o festivalu dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

MTV Europe Summerblast kruna je tromjesečnog Poreč Open Air festivala, kojim je Valamar Riviera kao glavni sponzor partner i inicijator u suradnji s lokalnom zajednicom pokrenula aktivnosti doživljajnog turizma s ciljem unaprjeđenja imidža grada Poreča kao vodeće domaće turističke destinacije.

Tijekom tri mjeseca i više od sto događanja, festival Poreč Open Air na ulice Poreča donio je raznoliku zabavu za cijelu obitelj, a MTV Europe Summerblast svojom vrhunskom produkcijom i atraktivnim programom uz vodeće strane DJ zvijezde, u Poreč i Istru donosi iznimno atraktivan sadržaj doživljajnog turizma za mlađu turističku populaciju i sve željne vrhunske festivalske zabave.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email