NEWS
valfresco

Sportsko rekreacijski klub Running Fox organizira ljetni sportski kamp – prijave do 8. srpnja !

Flyer Summer Camp Flyer
17.06.2020. 14:46; Učitavanja: 189; Početna / Obavijesti / Sportsko rekreacijski klub Running Fox organizira ljetni sportski kamp – prijave do 8. srpnja !

Sportsko rekreacijski klub Running Fox novoosnovani je klub u Poreču sa željom da djecu vrtićke i mlađe školske dobi upozna sa svim oblicima kretanja i velikim brojem motoričkih znanja, bez specijalizacije, što je u toj dobi i preporučljivo. Uz to, jedan od ciljeva povezati je djecu s prirodom i razvijati svijest o očuvanju okoliša. U ovogodišnjem ljetnom kampu naglasak je na školu trčanja i školu plivanja, uz naravno obilje igara, poligona i zabave.

Za sastavljanje programa i provođenje ljetnog kampa zadužena su tri kineziologa: Martina Fudurić, magistra kineziologije u kineziterapiji i edukaciji, te doktorandica na smjeru kineziterapije, Mateja Pančelat, magistra kineziologije u sportskom menadžmentu i edukaciji, te Matija Lisec, magistar kineziologije u edukaciji i nogometu.

Kamp se provodi u dvije smjene za djecu od 5 do 12 godina. Prva smjena od 27. srpnja do 1. kolovoza i druga smjena od 3. kolovoza do 8. kolovoza 2020. godine. Djeci je osigurano voće za marendu i topli obrok za ručak u restoranu.

Kamp se provodi s ograničenim brojem polaznika zbog individualiziranijeg pristupa djeci.

Prijave za ljetni kamp primaju se do 8. srpnja 2020. godine na mail srkrunningfox@gmail.com ili na broj telefona 0911826949.

Print Friendly, PDF & Email