NEWS

Znak za naivne?

16.06.2006. 00:00; Učitavanja: 38; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Znak za naivne?
774GO141957.jpg

Osim toga, ondje se nalaze i banke, Narodne novine, Porezna uprava, Udruženje obrtnika, Samostalni sindikat, Državni inspektorat, City express, da ne spominjemo niz prodavaonica. Postoji i parkiralište iznad Lakopa, međutim, na ulazu je osvanuo znak zabrane parkiranja, »osim za korisnike prostora«.

U dopisništvo nam se telefonom javila žena koja je, vjerojatno, krenula u neku od institucija smještenih u zgradi, nadajući se da će parkirati na gornjem parkiralištu, koje je bilo krcato.

– Ako je ono rezervirano samo za ondje zaposlene, gdje će parkirati klijenti?, upitala je.

Odgovor nismo uspjeli dobiti jer ta parkirališta nisu gradska. Tko utvrđuje režim parkiranja, također nismo uspjeli saznati jer su, navodno, vlasnički odnosi nejasni i još traje sudski postupak. Ne zna se ni tko je postavio ploču zabrane. Hoće li vas tko kazniti zbog parkiranja na tom mjestu ako ste »samo klijent«? Neće, jer nitko ne nadzire parkiralište, pa je ploča očito postavljena samo za naivne. Doduše, ondje mjesta uglavnom nema jer većina zaposlenih u institucijama radi od sedam ili osam ujutro i, kad jednom parkiraju, ne izlaze do kraja radnog vremena

S.M.,  Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email