Željko Joksimović prvi puta pjeva pod zvijezdama u porečkoj uvali Peškera 25. svibnja

Joksimovic crvena mala
22.04.2017. 00:45; Učitavanja: 726; Početna / Najave / Željko Joksimović prvi puta pjeva pod zvijezdama u porečkoj uvali Peškera 25. svibnja

U jednoj od najljepših jadranskih uvala, porečkoj Peškeri, uz šum valova i pogled na stoljetnu povijest gradske jezgre, svoj će koncert u četvrtak, 25. svibnja održati Željko Joksimović. Najveća regionalna glazbena zvijezda na ovaj će način dodatno uveličati ekskluzivno događanje pod nazivom Croatia Match Cup u sklopu kojeg se održava i elitno jedriličarsko natjecanje World Match Racing Tour na kojem će nastupiti i naši zlatni olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić. 

Neponovljiva atmosfera ovog jedinstvenog ambijenta udahnut će sasvim novi život legendarnim Željkovim hitovima kao što su Lane moje, Nije ljubav stvar ili Ima nešto u tom što me nećeš, a svi oni koji se zbog nje odluče doći u Poreč, u ovom će prekrasnom gradu zasigurno ostati do nedjelje. Naime, zahvaljujući Croatia Match Cupu od 25. do 28. svibnja u Poreču posjetitelje očekuju neizvjesna nadmetanja jedriličarske Formule 1, koja se mogu pratiti s obale zaljeva Peškera, ali i cjelodnevna ponuda najboljih hrvatskih vinara, ukusni  fusion zalogaji gastronomskih posebnosti naših regija, extreme park, Festival vjetra za najmlađe te svakodnevni večernji koncerti najpopularnijih domaćih izvođača. Posebno slavlje sprema se ukoliko se naši jedriličari plasiraju u daljnje natjecanje te tako dobre priliku osvojiti nagradu od milijun američkih dolara.

Zlatnim olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić po prvi će se puta natjecati na regati World Match Racing Toura  uz potporu članova tima (Mihovil Fantela, Rajko Kujundžić i Patrik Damijan) te brojnu domaću publiku koja će spektakularne dvoboje luksuznih katamarana gledati na udaljenosti od svega stotinjak metara. Oni će u elitnoj klasi M32 pokušati izboriti ulazak u finale i time još jednom ući u sportsku povijest. Zajedno uz Volvo Ocean Race i America’s Cup, svjetska jedriličarska organizacija kategorizirala je WMRT kao Special Event, čime regata u Poreču postaje dio jednog od prestižnih svjetskih jedriličarskih spektakala.

Organizatori Croatia Match Cupa Poreč 2017 su agencija fakat. i DMC Scandinavian Tours. Dolazak ovog prestižnog natjecanja u Hrvatsku bio je moguć zahvaljujući generalnom sponzorstvu Valamar Riviere, ali i otvorenost za suradnju Grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča. 

Galerija slika uz članak

Print Friendly
CMC