NEWS

Završna školska priredba Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“ Poreč

IMG_3784
14.06.2018. 14:35; Učitavanja: 421; Početna / Novosti / Završna školska priredba Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“ Poreč

Gromoglasnim pljeskom nagrađena je tradicionalna završna školska priredba Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“ koja je održana 13. lipnja 2018. u Gradskom kazalištu.
„Ružno pače“ ovogodišnja je tema u kojoj su učenici razredne nastave pod vodstvom nastavnice Vilme Sirotich Pulin na kazališne daske donijeli svoju verziju poznate bajke. Kroz kratke i dojmljive skečeve, obrađene su važne teme poput prihvaćanja različitosti, poštovanja drugih, samopoštovanja, prijateljstva, tolerancije te osjećaja pripadnosti grupi. Priredba je upotpunjena plesnim i pjevačkim izvedbama učenika.

U drugom dijelu priredbe brojna je publika imala priliku uživati u prezentaciji svih aktivnosti provedenih tijekom školske godine planiranih kurikulom.
Zatim je prezentiran cd učenika VIII. razreda koji su pod vodstvom nastavnice Tatjane Brnobić Damjanović snimili video uradak i napisali tekst pjesme „Tante note“ koju je uglazbio Danijel Damjanović, video se nalazi na mrežnim stranicama škole.

U završnom formalnom dijelu priredbe, ravnateljica Ester Zarli uručila je učenicama Tiziani Brčić i Doris Grubica zlatno pero za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom cjelokupnog osnovnoškolskog obrazovanja, a potom je na pozornicu pozvala i ostale osmaše da im se pridruže: Lea Belevića, Mayu Dal Din, Anamariju Duka, Mattea Knapića, Aniku Nefat, Abela Peteha i Andreu Vivoda koji su svojim nastupom „Tutti al mare“ pridonijeli uspješnosti priredbe.

Na posljetku je ravnateljica pohvalila sve učenike i nastavnike koji su sudjelovali u realizaciji školske priredbe, zahvalila se roditeljima na suradnji tijekom cijele školske godine, a osmašima je poželjela sretnu i uspješnu budućnost te da uvijek slijede svoje snove.

E.Z.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S