Zaposlenici Plave Lagune i Istraturista darivali djecu u Dječjem domu Ruža Petrović u Puli

2017-12-22_13h47_00
29.12.2017. 08:36; Učitavanja: 254; Početna / Gospodarstvo / Zaposlenici Plave Lagune i Istraturista darivali djecu u Dječjem domu Ruža Petrović u Puli

Zaposlenici Plave Lagune i Istraturista tijekom prosinca odigrali su humanitarnu lutriju koju su im pripremile kompanije i tako prikupili 4 200 kuna. Kompanije će dodati isto toliki iznos te ukupna sredstva donirati pulskom Dječjem domu Ruža Petrović.

Riječ je o dječjem domu koji pruža skrb izvan vlastite obitelji djeci i mladima u dobi od 7 -21 g. Misija doma je rad na poboljšanju odnosa i uvjeta u obiteljima radi što bržeg povratka djece u njihovo prirodno biološko okruženje kroz preventivne programe i savjetodavan rad s roditeljima. Podržavanje, daljnji razvoj i širenje poludnevnog boravka i stambenih zajednica kao oblika smještaja djece u procesu deinstitucionalizacije, kao i osiguravanje uvjeta za neometan rast i uredan razvoj djeteta. „Pružanje toplog okruženja u kojem će djeca moći provesti dio svog djetinjstva  razumijevajući što je tolerancija, suradnja, prijateljstvo, ljubav i uvažavanje različitosti naš je glavni cilj. Zahvaljujemo zaposlenicima Plave Lagune i Istraturista što su odlučili prikupljati sredstva upravo za nas, a mi ćemo ih utrošiti na najbolji mogući način“, ističe ravnateljica Dječjeg doma Ruža Petrović, gđa Davorka Belošević.

Plava Laguna ove godine slavi 60.obljetnicu. Kompanija se ponosi svojim temeljnim vrijednostima – odgovornost, stabilnost, partnerstvo i sigurnost. U skladu s tim vrijednostima je i ova donacija kompanija i zaposlenika koji su aktivni članovi zajednice.

„Plava Laguna od 1.1.2018.ulazi u novo povijesno razdoblje. Pripajanjem Istraturista provest će se najveće spajanje u hrvatskom turizmu, a kompanija će se i dalje razvijati poštujući svoje vrijednosti i tradiciju na kojoj je nastala“, ističu iz Plave Lagune.

Print Friendly, PDF & Email