NEWS

Zabava na zadnji dan Pusta za učenike TOŠ-e Bernardo Parentin

IMG-fcd525043872165ccdf4fd8a36f096c0-V
14.02.2018. 18:51; Učitavanja: 214; Početna / Lifestyle / Zabava / Zabava na zadnji dan Pusta za učenike TOŠ-e Bernardo Parentin

Utorak, 13. veljače, zadnji dan Pusta bio je poseban dan za učenike TOŠ-e Bernardo Parentin. Na nastavi, u školskim klupama bili su: vještice, Indijanci, pilići, duhovi, dimnjaci, klaunovi, princeze, nindže, mačići … i mnogi drugi likovi mašte i zbilje. Tako je odrađen pustni utorak.
Učenici nižih razreda, u kasnim jutarnjim satima, prošetali su u maskiranoj povorci od Rivete do Zajednice Talijana, gdje su učitelji organizirali za njih maskirani bal, s puno igara i zabave. Među najvažnijim igrama bile su igra jabuke, igra stolica i kuhano jaje u žlici. Pobjednici su za nagradu dobili čokoladu. Za ljubitelje plesa, skupina maškara predložila je koreografiju koja se jako svidjela svima, toliko da su svi nastavili u ritmu salse, merenghe i cha cha cha. Prezenteri (nekoliko učenika 3. razreda) zabavljali su nazočne s lakoćom i ironijom, predstavljali igre i animirali publiku.
Žiri, sastavljen od učitelja, nagrađivao je najljepše i najoriginalnije maškare. Nagradili su Mariachija, SuperMarija, Pantomimičara, Ronilaca, Šlag, Pilića i Bananu.
Zajednica Talijana, osim što je, za tu prigodu, efektno ukrasila Teatrino, ponudila je svim maskama osvježenje uz piće i perece.
Karnevalsku atmosferu Circola dodatno je zagrijao svestran i strpljiv Dj Marino Rota.

E.Z.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S