Za Badnjak na porečkom Adventu podijeljeno tisuću porcija bakalara

25587720_1588087434603743_5898531598851814008_o
foto: Radio Centar
24.12.2017. 17:13; Učitavanja: 518; Početna / Lifestyle / Zabava / Za Badnjak na porečkom Adventu podijeljeno tisuću porcija bakalara

Druženje i prigodna marenda uz laganu glazbu – tako je proteklo sunčano Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč- Parenzo pripremio za sve građene i goste uoči Božića. Na nekoliko štandova na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Nadijom Štifanić Dobrilović, Sanjom Oplanić i Elijom Štifanićem, a petu godinu zaredom ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana okupilo najveći broj Porečanki, Porečana i gostiju dosad. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara i vina, a brojni su se gosti na marendi družili sve do popodnevnih sati.

Uz laganu glazbenu podlogu Baredinesaura kao i energične nastupe nagrađenih natjecatelja pjevačkog natjecanja Veseli glasi- Voci allegre, ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča-Parenzo za sve građane i goste uoči božićnih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer.

Večeras će okupljene na Adventu Poreč zabavljati DJ Mr.G, dok će za Božić poseban koncert „When Christmas comes“ održati Jelena Radan i Meritas. Djevojke najavljuju pomno odabran repertoar koji odiše idejom dobrote, prijateljstva, utjehe, ljepote.

Podsjećamo, za sve posjetitelje će i tijekom blagdana na Adventu Poreč biti otvoreno besplatno klizalište, a osiguran je i besplatan parking na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč. Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/  ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec .

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email