NEWS

World Tour: odbojka na pijesku vraća se u Poreč

2018-05-22_21h43_16
22.05.2018. 21:38; Učitavanja: 1.715; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / World Tour: odbojka na pijesku vraća se u Poreč

Nakon uspješno organiziranih velikih odbojkaških događanja na pijesku u posljednje tri godine, Hrvatska je opet ove sezone potvrđena kao domaćin međunarodnog jakog međunarodnog natjecanja. Riječ je o Star-1 / Satellitu koji će se održati početkom srpnja u uvali Zelena Laguna u Poreču, stoji u najavi na web stranici Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Tako će u organizaciji tvrtke L.T. Sport d.o.o. ljubitelji odbojke opet moći uživati u kvalitetnim utakmicama Svjetske serije na jednoj od najljepših Hrvatskih lokacija.

Uz veliku potporu Grada Poreča, Plave Lagune d.d., Turističke Zajednice grada Poreča,  Sportske zajednice grada Poreča i ostalih sponzora koji su prepoznali ovaj projekt, turnir u Poreču bit će prava poslastica za sve sudionike i gledatelje. Turnir će se održati od 5.-8.07.2018., a za nagradni fond od 10.000 eura uz televizijski prijenos natjecat će se 16 muških i 16 ženskih parova na četiri terena dok će uz glavni teren biti postavljene tribine sa više od 600 sjedećih mjesta. Turnir će se igrati prema pravilima FIVB-a, što znači, da u glavni turnir (16 ekipa) prema bodovima direktno ulazi 10 parova, četiri para svoj nastup pokušat će izboriti kroz kvalifikacije, dva wild carda (pozivnice) dodjeljuje organizator, a smještaj je za sve njih osiguran. Sve prijave moraju se predati putem HOS-a, CEV-a ili FIVB-a na službenim obrascima, kratko nam je prokomentirao direktor turnira Vjekoslav Hanžić.

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S