NEWS

Valamar već treću godinu zaredom zajedno s gostima provodi humanitarnu akciju „Veliko srce Valamara“

Veliko srce Valamara
29.06.2018. 12:29; Učitavanja: 91; Početna / Gospodarstvo / Valamar već treću godinu zaredom zajedno s gostima provodi humanitarnu akciju „Veliko srce Valamara“

Već treću godinu zaredom Valamar Riviera provodi humanitarnu akciju „Veliko srce Valamara“ u svojim destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja u lokalnoj zajednici.

Ovogodišnja akcija počinje 1. srpnja i traje do kraja rujna. Humanitarna akcija provodit će se u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima, a mogućnost sudjelovanja imaju svi Valamarovi gosti i partneri. Prikupljena sredstva namijenjena su opremanju školske knjižnice čime se izravno pomaže najmlađima u njihovom učenju i obrazovanju.

Društveno odgovorno poslovanje temelj je poslovanja i svih strateških inicijativa Valamar Riviere te je kompanija stoga razvila devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja, a jedan od njih je i program „Veliko srce Valamara“, unutar kojeg se provodi istoimena humanitarna akcija. Valamar organizira vlastite humanitarne projekte, ali i kontinuirano potpomaže brojne udruge i inicijative u lokalnoj zajednici usmjerene ka pomoći potrebitima.

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S