NEWS

Valamar Riviera nastavlja s audicijama za animatore, sljedeće na rasporedu u Poreču i Puli

Valamarov animacijski tim
29.01.2018. 18:22; Učitavanja: 167; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera nastavlja s audicijama za animatore, sljedeće na rasporedu u Poreču i Puli

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu u Hrvatskoj, traži animatore za nadolazeću sezonu, a ovoga se tjedna audicije održavaju u Istri. Audicija u Puli na rasporedu je sutra, 30. siječnja u Studentskom domu Pula s početkom u 10 i 13 sati, a u Poreču dan kasnije, 31. siječnja u Hotelu Valamar Diamant u 11 i 15 sati.

Valamarov animacijski tim ove će sezone okupiti oko 200 animatora koji će biti zaduženi za osmišljavanje i provedbu zabavnih sadržaja za goste Valamarovih objekata, a otvorene su pozicije u Poreču, Rapcu, Puntiželi, otoku Krku i Dubrovniku. Pozicija animatora idealna je za sve koji vole raditi u timu, imaju između 18 i 35 godina te dobro vladaju stranim jezicima. Traže se sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dječji animatori i odgajatelji te svestrani animatori i plesači.

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere. Sezonskim zaposlenicima Valamar nudi plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu te sezoncima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u Kući Valamar uz tri obroka dnevno. Kompanija će ove godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova u destinacijama duž Jadrana.

Detaljan raspored svih audicija možete pronaći na web stranici valamar-riviera.com, a sve zainteresirane pozivamo da svoj životopis i prijavu pošalju već danas na sljedeće e-mail adrese: [email protected] ili [email protected].

 

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S