NEWS

Valamar Riviera drugu godinu za redom provodi humanitarnu akciju „VELIKO SRCE VALAMARA“

Veliko srce Valamara
12.07.2017. 10:18; Učitavanja: 94; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera drugu godinu za redom provodi humanitarnu akciju „VELIKO SRCE VALAMARA“

Već drugu godinu zaredom Valamar Riviera provodi humanitarnu akciju „Veliko srce Valamara“ u svojim destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja potrebitim članovima u zajednici.

Ovogodišnja akcija započela je početkom srpnja i trajat će do kraja rujna. Kutije za donacije postavljene su u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima, a svojim dobrotvornim prilozima akciju mogu podržati gosti, zaposlenici, partneri i svi ljudi dobre volje. Sva sredstva prikupljena u humanitarnoj  akciji  bit će usmjerena na najpotrebitije u zajednici. 

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Razmatrajući svoj utjecaj na lokalnu zajednicu, okoliš i društvo u cjelini, Valamar Riviera razvila je devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja, a jedan od njih je i program „Veliko srce Valamara“, unutar kojeg se provodi istoimena humanitarna akcija.

Print Friendly, PDF & Email
MTB ture