NEWS

Uz Ninu Badrić Porečani i gosti uživali u spoju vrhunske glazbe i vina

Nina Badrić oduševila Porečane (Fotograf - Manuel Paljuh) (1)
foto: Manuel Paljuh
11.05.2018. 18:21; Učitavanja: 654; Početna / Lifestyle / Zabava / Uz Ninu Badrić Porečani i gosti uživali u spoju vrhunske glazbe i vina

Porečani su u četvrtak navečer na eno-gastro manifestaciji Wine Nights u organizaciji Valamara, uživali u ugodnoj atmosferi i selekciji najboljih istarskih vina.

Za poseban ugođaj pobrinula se naša glazbena diva, fantastična Nina Badrić, koja je pun šator na porečkoj rivi provela kroz više od 20 godina svoje uspješne karijere. Poznati hitovi Takvi kao ti, Čarobno jutro, Dani i godine, ali i Gibonnijev hit U ljubav vjere nemam bili su tek dio Nininog repertoara. Proljetnu večer ova je višestruka dobitnica glazbene nagrade Porin uljepšala nezaboravnom pjesmom Stranac u noći kojom je najavila još jednu zvijezdu – Massima, pjevača koji će sutra nastupati na zatvaranju trećeg izdanja manifestacije Wine Nights. Massimova će predgrupa biti zagrebački bend The A!.

Prije Nininog nastupa okupljene je zagrijao popularni domaći DJ Dejvid, a osim u glazbenom programu, nasumično odabrani dobrovoljci iz publike sudjelovali su u dva vinska kviza i pritom osvojili vrijedne nagrade. Svi oni koji su propustili jučerašnju priliku u vinskom će kvizu moći sudjelovati još večeras i sutra.

Uz koncert Massima sutra će se na završnoj večeri održati i izvlačenje Vinske putovnice, a sretne dobitnike očekuje 10 magnuma istarskih vinara, vikend noćenje za dvije osobe u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu, degustacije u podrumu Vina Laguna te večera u restoranima Spinnaker i Sv. Nikola. Vidimo se u šatoru na rivi od 18 sati!

Svi detalji programa i ponude mogu se pronaći na web stranici www.winenightsporec.com i službenoj Facebook stranici www.facebook.com/winenightsporec/.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S