NEWS

Uz neponovljivi nastup Dubioza kolektiva završio i ovogodišnji Rise Up

RiseUp-Day3-34
foto: Robert Marić
09.07.2018. 09:52; Učitavanja: 342; Početna / Slider / Uz neponovljivi nastup Dubioza kolektiva završio i ovogodišnji Rise Up

Neponovljivim nastupom Dubioze Kolektiv završen je Rise Up Poreč 2018. Bend koji komunicira s publikom tijekom cijelog nastupa, oduševio je porečku publiku. Samo superlativi mogu se nizati uz dvosatni nastup i dva bisa na koje su se vraćali izvodivši svoje najveće hitove koje su fanovi pjevali u glas.

Prije njih nastupili su Damir Urban, koji je zagrijao okupljene na Peškeri hitovima u rasponu od prije 30 godina pa sve do danas. Edo Maajka odsvirao je svoje Prikaze, No Sikiriki, Pržiii i ostale. Bila je to doista večer za pamćenje, koju je zatvorio domaći izvođač Filip Motovunski.

Rise Up Poreč Music Festival ove je godine pružio za svakoga po nešto, bio je to sjajan spoj domaće, regionalne i svjetske glazbene scene. Najviše će u pamćenju ostati po premjernom nastupu Rite Ore u Hrvatskoj, koja se porečkoj publici doista pokazala kao prava diva i majstorski odradila svoj nastup.

Plava Laguna i ove je godine bila generalni pokrovitelj festivala, koji je za svakoga omogućio uspomenu – šešir, a festival podržavaju i Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel, Zagrebačka pivovara.

 

Dubioza kolektiv rasturili PorečRasplesani bend i raspjevana publika na zadnjem danu Rise Up-aBend koji svojom energijom rijetko koga ostavlja ravnodušnim koncertom u porečkoj Peškeri (Rise Up) još jednom je potvrdio da je pravi majstor live svirke, naprosto Dubioza je idealan spoj benda i publike. Ako i niste ljubitelj njihove glazbe, količina energije koju ovaj osmeročlani bend proizvede svojom svirkom u trenutku vas katapultira s mjesta.

Publiée par Radio Centar-Poreč sur Dimanche 8 juillet 2018

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S