Uz donaciju Valamar Riviere DVD-u Vrsar do kvalitetnije brige za zajednicu

Donacija DVD-u Vrsar2
30.11.2017. 12:51; Učitavanja: 512; Početna / Gospodarstvo / Uz donaciju Valamar Riviere DVD-u Vrsar do kvalitetnije brige za zajednicu
  • Dobivena sredstva vatrogasno će društvo iskoristiti za obnovu stare i nabavu nove opreme
  • Valamar Riviera donacijama pomaže udrugama i društvima u sklopu svojih programa društveno odgovornog poslovanja

Valamar Riviera je danas uručila Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vrsar financijska sredstva za obnovu vatrogasne opreme. Riječ je o novčanoj donaciji u sklopu programa “Zeleni Valamar”, jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja kompanije, koju je u ime Valamar Riviere uručio direktor Sektora upravljanja imovinom i općih poslova, Andrea Štifanić.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vrsar ovog je ljeta bilo produžena ruka javnoj vatrogasnoj postaji, a tijekom kolovoza vršili su svakodnevne ophodnje u sklopu sigurnosnih mjera opasnosti od požara. Donaciju je u ime DVD-a primio Danijel Tribuljak, zahvaljujući kojoj će vatrogasci obnoviti staru opremu i nabaviti novu koja uključuje cijevi za vodu, čizme, kacige i naprtnjače.

 „Za rad na terenu nužna  nam je kvalitetna oprema, a zahvaljujući doniranim sredstvima, na kojima smo iznimno zahvalni kompaniji Valamar Riviera, nabavit ćemo potrebno. Oprema, kao osnovno sredstvo našeg rada, neophodna je za pružanje pomoći našoj zajednici i sugrađanima na terenu“, izjavio je prilikom preuzimanja donacije, predsjednik DVD-a Vrsar, Danijel Tribuljak.

Kao vodeća turistička kompanija, vodimo računa i pomažemo udrugama koje doprinose boljitku zajednice. Tako smo, između ostalog, donacijom u sklopu programa „Zeleni Valamar“ osigurali DVD-u Vrsar bolju opremljenost u cilju pružanja kvalitetnije i stručnije pomoći svim građanima. Naša kompanija iznimno je ponosna na poduzimanje ovakvih akcija te se njima želimo odužiti za nesebičnu pomoć koju hrabri vatrogasci lokalnih DVD-ova svakodnevno pružaju“ , izjavio je Andrea Štifanić.

 „Zeleni Valamar“ je program putem kojeg Valamar Riviera kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici usmjerene zaštiti okoliša te edukaciji gostiju, zaposlenika i šire lokalne zajednice o važnosti očuvanja jadranske obale i mora.

 

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email