NEWS

Iz Usluge Poreč: Edi Štifanić zaposlen je na radnom mjestu suradnika Uprave društva

Usluga Poreč
11.01.2018. 13:56; Učitavanja: 1.369; Početna / Gospodarstvo / Iz Usluge Poreč: Edi Štifanić zaposlen je na radnom mjestu suradnika Uprave društva

Edi Štifanić zaposlen je na radnom mjestu suradnika Uprave društva Usluga Poreč d.o.o., a radit će na poslovima izrade novog cjenika usluga gospodarenja otpadom, budući je Zakonom o održivom gospodarenju otpadom i Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom propisan obvezni rok i procedura donošenja podzakonskih akata i potrebnih cjenika za sve kategorije korisnika.

Također, sudjelovati će u izradi strategije uvođenja i funkcioniranja novog jedinstvenog informacijskog sustava koji tvrtka Usluga Poreč d.o.o. planira izraditi i implementirati u narednom razdoblju.
Strategija će obuhvatiti i objediniti sve organizacijske razine i radne procese Društva, u cilju racionalizacije i kvalitetnog vođenja poslovnih aktivnosti.

Radno mjesto na kojem je zaposlen Edi Štifanić predviđeno je i sistematizirano Pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta trgovačkog društva Usluga Poreč d.o.o, a  na opisanim poslovima angažiran je na određeno vrijeme.

Usluga Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S