NEWS

Uređuju se rampe za invalide u Vialama, asfaltirana prometnica i autobusno ugibalište u Cancinima

Viale2
11.03.2019. 13:37; Učitavanja: 158; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Uređuju se rampe za invalide u Vialama, asfaltirana prometnica i autobusno ugibalište u Cancinima

U ulici Rade Končara (Viale) u Poreču na mjestima pješačkih prijelaza uređuju se rampe za invalide kako bi se osobama smanjene pokretljivosti osigurali bolji uvjeti prilikom korištenja javnih pješačkih površina. Za tu svrhu na pet punktova „spušta“ se nogostup izvođenjem navedene rampe – na dva prijelaza prema marini, dva prema Općinskom sudu i jedan prema zgradi Riva Malla.

Također, nastavljaju se komunalne aktivnosti po porečkim prigradskim naseljima. U naselju Cancini asfaltirana je nerazvrstana cesta koja omogućuje pristup kućnim brojevima 29 A, B i C, ukupno 470 metara kvadratnih prometnice. Osim toga, naselje je dobilo i uređeno autobusno ugibalište kod polivalentnog igrališta, površine 100 metara kvadratnih. Asfaltiranje je najavljeno i u naselju Stranići, gdje će biti uređena prometnica prema kućnom broju 65 u dužini od 40 metara.

Radove izvodi poduzeće Cesta d.o.o.Pula u sklopu ugovora na izvođenju asfalterskih radova na području Grada Poreča – Parenzo u 2018. i 2019. godini, a investitor je Grad Poreč-Parenzo.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S