NEWS

Ulica Ivana Gorana Kovačića dobila novo dječje igralište

30.12.2015. 21:09; Učitavanja: 480; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Ulica Ivana Gorana Kovačića dobila novo dječje igralište
7576

U naselju Bolnica u ulici Ivana Gorana Kovačića postavljeno je dječje igralište, na inicijativu Mjesnog odbora Joakim Rakovac, nakon što je ranije ove godine u istoj ulici napravljen nogostup i novo parkiralište.

U sklopu novog dječjeg igrališta postavljeno je kombinirano igralo  – kućica s toboganom, dvostruka ljuljačka i klackalica, Izgradnjom novog igrališta, broj dječjih igrališta na području Grada Poreča-Parenzo popeo se na 70.

Značajna sredstva izdvojena su ove godine za održavanje igrališta, od čega je njih čak 32 ofarbano, a interventno su se prema potrebi i tijekom čitave godine igrališta održavala kako bi se djeci na igralištima osigurala bezbrižna i sigurna igra.

Grad Poreč-Parenzo će i u novoj godini, sukladno željama i potrebama sugrađana, nastaviti s postavljanjem novih igrališta na području grada i mjesnih odbora kako bi se djeci omogućila bezbrižna igra.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Advent 2019 S
Galerija S