NEWS

Udruga za djecu i mlade Funtane “Na izvorima prijateljstva” pripremila Božićni program za sve mještane Funtane

06.12.2018. 09:10; Učitavanja: 78; Početna / Lifestyle / Zabava / Udruga za djecu i mlade Funtane “Na izvorima prijateljstva” pripremila Božićni program za sve mještane Funtane
bozic-funtana

Drugu godinu za redom, prigodom božićno-novogodišnjih blagdana Udruga za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“ iz Funtane pripremila je raznovrstan program u kojem će moći uživati djeca i njihovi roditelji, ali i  svi mještani Funtane.

Program počinje u nedjelju, 9. prosinca radionicom izrade ježića od pšenice u zgradi bivše škole u Funtani  s početkom u 15 sati. U petak, 14. prosinca, također u zgradi škole, u 18 sati održati će se predstava Božićna bajkovnica Teatra Naranča iz Pule.  Priča je to o dvoje prijatelja; dječaku Kikiju i djevojčici Viki, koji na Badnjak iščekuju Djeda Mraza za kojega se nadaju da će ove godine stići i do njihova sirotišta. Hoće li ove godine Djed Mraz posjetiti Kikija i Viki, saznajte uz Božićnu bajkovnicu.

U subotu, 22. prosinca, na programu je radionica božićnih kolača. Ovaj slatki posao odvijat će se u župnom dvoru s početkom u 17 sati. U nedjelju, 23. prosinca, predviđena je šetnja ulicama Funtane uz božićne pjesme i darivanje kolača mještanima. Okupljanje je ispred župne crkve Sv. Bernarda u 15.30 sati. Na povratku, pred crkvom  svi će puštati lampione dobrih želja, koje je osigurala Općina Funtana.

Sve radionice i predstava su besplatne, pribor je osiguran a jedini uvjet je da uz dijete bude prisutan jedan član obitelji. Pokrovitelj programa je Općina Funtana.

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S