NEWS

U Zajednici Talijana Poreč započinje Mavrova

14.11.2017. 10:26; Učitavanja: 183; Početna / Lifestyle / Zabava / U Zajednici Talijana Poreč započinje Mavrova
zajednica-talijana

Tradicionalno Zajednica Talijana Poreč započinje program Mavrove, a među prvima u UTORAK navečer u 17.30 u Teatrinu predviđeno je otvaranje izložbe dječjih radova djece iz talijanskog vrtića Paperino i učenika talijanske osnovne škole “Bernardo Parentin” koji će ove godine prikazati porečke mozaike u tehnici kolaža (I mosaici di Parenzo nella tecnica del college).
u PETAK, 17 studenog u 18.00 sati na programu je svečana priredba Svetom Mauru u čast u kojoj će nastupit vrtićka i školska djeca mješoviti zbor “Mosaico” te vokalna ženska grupa “Le Parentine”. Nakon toga organizirano je društveno večer uz glazbu i ples grupe “Baredinesauri”.
U NEDJELJU u 17.00 sati Zajednica Talijana će u Teatrinu ugostiti tršćanske glazbenike grupe “Serenade Ensemble” koji će kroz glazbu i pjesmu predstaviti poznatog talijanskog kantautora, pok. Fabrizia de Andre’.
U ponedjeljak, 20.11. u 16.30 započinje tradicionalni turnir u briškuli i trešeti, a u SUBOTU 25. studenog u 18 sati dramska skupina Zajednice Talijana “Pasquale Besenghi degli Ughi” predstaviti će komediju “Isola, Isola mia” koju je napisao i režirao Ruggero Paghi.

RC

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S