NEWS

U utorak je u Žatici održana tradicionalna Božićna priredba kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč

skupna
23.12.2017. 12:14; Učitavanja: 260; Početna / Sport / U utorak je u Žatici održana tradicionalna Božićna priredba kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč

U utorak je u Žatici održana tradicionalna Božićna priredba kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč na kojoj je klub ukratko predstavio svoj rad kroz nastupe škole ritmike te individualne nastupe takmičarki.  Ritmičkarke su završile godinu sa 50-tak osvojenih medalja na državnom i međunarodnom nivou od kojih ćemo spomenuti županijska zlata u grupnoj vježbi (Lana Bažon, Zara Weise, Nina Sladonja i Lucija Lukšić), mlađe kadetkinje Grese Ramadani, kadetkinje Nikol Ivetić, juniorke Nole Božić i seniorke Lare Knapić.
Ne samo da smo bili najuspješniji klub na županijskom nivou već i jedan od najuspješnijih na državnom nivou – kadetkinja Nikol Ivetić srebro, a  seniorka Lara Knapić zlatno na Završnici kkupa Hrvatske u nacionalnom program. Najuspješnije su bile gimnastičarke A programa na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske –  mlađa kadetkinja Petra Belević srebrna medalja u vježbi sa čunjevima, te seniorka Laura Božić dvije zlatne medalje u vježbama sa loptom i trakom, te  dvije srebrne u vježbama sa obručem i čunjevima kao i zlato na Višebojskom prvenstvu Hrvatske. Laura je kao reprezentativka ove godine predstavljala Hrvatsku i na Europskom prvenstvu u Budimpešti, te na Svjetskom prvenstvu u Pesaru.

Za uspješnost kluba  zahvalni smo našim trenericama Jani Oplanić, Nataliji Tvrtković, Ani Žiković Šegon, Giulii Moreale, suradnicama i sutkinjama Sanji Kepčiji i Carli Roberti Jugovac i naravno Gradu Poreču i Sportskoj zajednici grada Poreča bez čije podrške ništa ne bi bilo moguće.
Zahvaljujemo se i svim  roditeljima, sponzorima i gradovima koji nas podržavaju i pomažu u našem radu.  
Svima njima,  našim  članovima i svim ljudima dobre volje Čestit Božić, sretnu i uspješnu Novu godinu želi Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S