NEWS

U subotu, 6. srpnja nastavlja se “Ljeto u Kašteliru” koncertom Bruna Krajcara i sestara Husar

plakat B2 husar i bruno krajcar 2019 (1)
03.07.2019. 11:47; Učitavanja: 167; Početna / Lifestyle / Zabava / U subotu, 6. srpnja nastavlja se “Ljeto u Kašteliru” koncertom Bruna Krajcara i sestara Husar

Uspješna glazbena priča započeta prošle godine, nastavlja se ove subote, 06. srpnja od 21 sat

Ljeto u Kašteliru započinje drugim izdanjem šarmantnog koncerta Romance & wine; vrhunski glazbenici Bruno Krajcar u pratnji Ivane i Marije Husar pripremaju romantičnu glazbenu poslasticu, koja će centralni kaštelirski park pretvoriti u bajkovitu ljetnu kulisu…

Poznati istarski kantautor Bruno Krajcar ne krije oduševljenje ovim projektom.

Veliko mi je zadovoljstvo nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta s Vannom, nastaviti i ove godine priču Romance & wine s dvije sestre, meni posebno drage kolegice, Marijom i Ivanom. Kako i sam naziv koncerta nalaže program će i ove godine biti obilježen ljubavnim pjesmama, što autorskim, što iz riznice poznatih evegreena uz neizbježni klavir te ovoga puta i posebnog gosta, dragog mi kolege, riječkog jazz saksofonist Denisa Razumovića Razza, napominje Krajcar. Dugoročna  i kvalitetna suradnja sa turističkom zajednicom rezultirati će još jednim uspješnim projektom koji slavi ljubav… Zahvaljujem se ovom prilikom voditeljici tz-a Romini Sinosich, koja je osmislila i pokrenula manifestaciju te načelniku Eniu Jugovcu na potpori. Centralni prostor u parku pokazao se kao vrlo sugestivan ambijent za održavanje kulturnih događaja, kaže Krajcar.

Voditeljica turističke zajednice dr.sc. Romina Sinosich napominje kako je koncert takvog tipa idealna prilika za opuštanje i neopterećeno uživanje u ljetnoj večeri, uz degustaciju vrhunske lokalne kapljice.

Suradnja sa istarskim kantautorom već je tradicionalna, kaže. 

Kao i u privatnom životu, najbolji susreti događaju se sasvim slučajno, tako je i naša sinergija slučajno startala sad već pred 10 godina, i dovela do izrazito kvalitetne, dugoročne suradnje i niza zajedničkih uspješnih projekata… Na krilima prošlogodišnjeg uspjeha, drugo izdanje Romance & wine-a ove subote donosi drugačiju priču, spaja ležernost i romantiku, uz renomirane izvođače i najbolja lokalna vina. Rekla bih da je takav koncert hrana za dušu, i jako mi je drago da su vrhunski glazbenici  prepoznali mali Kaštelir kao šarmantnu, ljetnu kulisu, napominje Sinosich.    

Print Friendly, PDF & Email