U Poreču otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke

Otvorenje poslovnice
12.07.2018. 17:51; Učitavanja: 1.015; Početna / Gospodarstvo / U Poreču otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke

U četvrtak je u Poreču svečano otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke. U modernoj poslovnici u Poreču klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja, obavljati transakcije i dobivati savjete.

Prva Zabina poslovnica u Poreču otvorila je svoja vrata još prije gotovo pola stoljeća – 1969. godine. Smještena je na samoj rivi, u ulici Obale maršala Tita 8b, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu. Poslovnica je na usluzi gotovo 11 tisuća klijenata – građana, malih i srednjih poduzetnika i korporativnih klijenata kojima su na raspolaganju stručni bankari na čelu s direktoricom poslovnice Rahelom Mihelko.  

„Obnavljanjem poslovnice stvorili smo ugodnije okruženje za rad naših zaposlenika. Vjerujem da će naši klijenti biti zadovoljni te se ugodnije osjećati prilikom posjete našim bankarima. Ulaganje u nove tehnologije i uvođenje novih usluga su naši stalni prioriteti. Istra je  jedna od najnaprednijih regija Hrvatske, posebno u turizmu. Ostajemo posvećeni potrebama naših klijenata i spremni smo kontinuirano doprinositi daljnjem gospodarskom i socijalnom napretku Istarske županije“, poručio je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić kao i brojni uzvanici iz društvenog i gospodarskog života grada. Povodom otvorenja preuređene poslovnice, članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović, uručila je i donaciju porečkom dječjem vrtiću 101 Dalmatinac.

Novouređenu poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn koji omogućuje otvorenost, povezanost 24-satne zone i poslovnice, implementirana je cijevna pošta te uvedena nova usluga klijentima – sefovi građana. Posebna pogodnost je i besplatan wifi,  a poslovnica je prilagođena građanima s poteškoćama u kretanju i problemima s vidom – ulaz je prilagođen osobama u invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne osobe .

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2