NEWS

U Poreču otvorena izložba najboljih radova s natječaja HOA-e i HŠSS-a na temu olimpijskog plakata

08.05.2019. 10:44; Učitavanja: 89; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U Poreču otvorena izložba najboljih radova s natječaja HOA-e i HŠSS-a na temu olimpijskog plakata
Olimp-plakat_Porec

U porečkom hotelu Delfin početak svibnja bio je u znaku otvorenja izložbe najboljih radova pristiglih na natječaj Hrvatske olimpijske akademije (HOA) i Hrvatskog školskog sportskog saveza (HŠSS) pod nazivom Školski sport i olimpijski pokret na temu Olimpijski plakat. Obzirom na veliki broj pristiglih radova, na ovogodišnjoj završnoj izložbi nisu izloženi svi radovi, već samo nagrađeni i oni koji su ušli u uži izbor. Na otvorenju su o projektu, natječaju i izložbi govorili Goran Jukić iz Hrvatskog školskog sportskog saveza i Ana Popovčić iz Hrvatske olimpijske akademije, a izložbu je otvorio predsjednik HŠSS-a Nikola Perković.

U Poreču je izložba postavljena u sklopu završnih natjecanja za državna prvenstva osnovnih i srednjih škola, a nagrade i priznanja nagrađenim autorima radova i školama biti će uručene u Trogiru, 18. svibnja u sklopu dodjele nagrada na završnici svjetskog školskog prvenstva u atletici. Nagrade će u Trogiru uručiti atletičarka Sara Kolak, aktualna olimpijska prvakinja u bacanju koplja.

(hoa/hoo)

Print Friendly, PDF & Email
MAX 170819-240819 – S
DELFIN 2019 S2