NEWS

U petak, 7. prosinca počinje boćarski memorijalni turnir “Eliđo Blažević-Renato Velenik”

05.12.2018. 23:25; Učitavanja: 135; Početna / Sport / U petak, 7. prosinca počinje boćarski memorijalni turnir “Eliđo Blažević-Renato Velenik”
Hrelja Nikola i Smolica Elvis

U petak, 7. prosinca u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože počinju natjecanja na devetom memorijalnom turniru u parovima “Eliđo Blažević – Renato Velenik” koji Boćarski klub Istra Poreč tradicionalno krajem godine priređuje u spomen na dvojicu velikana porečkog i istarskog boćanja.

Na turniru će se i ove godine natjecati 64 muška i 12 ženskih parova, odnosno 128 boćara i 24 boćarice. Među njima i nekoliko je istaknutih imena ne samo hrvatskog već i svjetskog boćanja kao što su u muškoj konkurenciji hrvatski reprezentativci Nenad Tadić, Alen Guštin, Marino Milićević i Pero Ćubela, ali i jedan od velikana hrvatskog boćanja Valter Ivančić. Naslov pobjednika braniti će dvostruki uzastopni pobjednici Elvis Smolica i Nikola Hrelja, a već tradicionalno nastupiti će i njihovi prethodnici na pobjedničkom tronu, Slovenci Gregor Sever i Gregor Oprešnik.

Natjecanja u 16 skupina igrati će se od petka do četvrtka, 13. prosinca, svakoga dana od 17 do 21.15 sati izuzev nedjelje, 9. prosinca, kada program počinje već u 12.15 sati. Susreti šesnaestine i osmine finala na programu su u petak i subotu, 14. i 15. prosinca, dok se završnica igra u nedjelju, 16. prosinca.

Kompletan ženski turnir odigrati će se u nedjelju, 16. prosinca sa završnicom usporedo s muškim turnirom. (IBS)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S