NEWS

U Kašteliru, u sali na Domu, održan Božićni koncert

6a501db6788f8bc3147fbec59d7a4924_XL
21.12.2017. 00:56; Učitavanja: 136; Početna / Novosti / Okolne općine / U Kašteliru, u sali na Domu, održan Božićni koncert

U punoj dvorani Kaštelirskog ”Doma”, održan je u srijedu, 20.12.2017., u zajedničkoj organizaciji Općine Kaštelir-Labinci i Zajednice Talijana Labinci, tradicionalni Božićni koncert.

Na koncertu su prve nastupale  plesne grupe djevojčica koje djeluju u Zajednici Talijana Labinci, a pripremila ih je maestra Tanita Perčić koja je pripremila i koreografije. Mlađa grupa  Latice nastupala je sa koreografijom  ”Rokin around the christmas tree”, a starija grupa Star plesale su koreografiju  ”Fight song”.

Program se nastavio nastupom učenika područne škole Kaštelir koje je pripremila prof. Tina Pajdaš. Učenici Lana, Emili i Lara, uz pratnju učenika od 4. do 7. razreda, izvele su pjesmu ”Zažmiri i zaželi” dok su učenici 5. razreda pjevali ”Hoćeš li biti tu”.

Slijedio je program grupe mladih pjevačica Zajednice Talijana Labinci koje vodi Diana Bernobić Sirotić.  Djevojčice su otpjevale 4 pjesme  i to:

-Demi Bravar – ”Io canto”

-Lara Brizić -”Hallelujah”

-Stefany Bernobić – ”Titanium”

-Anea Ružić, uz pratnju ostalih, -”Natale e festa”.

Večerašnji koncert zatvorila je  vokalna etno skupina Nigrignanum koja djeluje pri Zajednici Talijana Labinci, a vodi ju Diana Bernobić Sirotić. Grupa je izvela 4 pjesme iz svog Božićnog repertoara.

Nakon glazbeng programa slijedio je domjenak za sve prisutne pa je druženje  brojnih izvođača i publike potrajalo u veseloj atmosferi.

 

E.D.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S