NEWS

U Hotelu Sol Garden Istra održan završni Gala party za vrtićance

galavrtići5
14.05.2018. 08:34; Učitavanja: 106; Početna / Lifestyle / Zabava / U Hotelu Sol Garden Istra održan završni Gala party za vrtićance

Djeca predškolskog uzrasta iz dječjih vrtića u Umagu posjetili su Hotel Sol Garden Istra for Plava Laguna, gdje su doživjeli svoj završni veliki gala party kojim se polako opraštaju od vrtića i pripremaju za školu. U Hotelu Sol Garden Istra im je pripremljen domjenak te pregršt igre i zabave sa animacijskim timom Plave Lagune.

Mališani su tako posjetili Istarsko selo u Hotelu Sol Garden Istra te na poklon dobili bojanku „Tko je tko u hotelu?“, koja za cilj ima upoznati najmlađe s turističko-ugostiteljskim zanimanjima. Svi ti mališani već su imali prilike posjetiti hotel Plave Lagune te se upoznati s radom na recepciji, sobaricama, kućnim majstorima i slično, a kuhar Plave Lagune posjetio ih je u dječjem vrtiću i pomogao u pripremi jednostavnih jela.

„Ponosni smo na suradnju sa umaškim dječjim vrtićima, posebno jer nam je jako važna izgradnja kvalitetnog odnosa već pod malih nogu. Želimo čvrsto biti prisutni u zajednici u kojoj poslujemo. U vremenu u kojem živimo, bitno je da istaknemo da je bavljenje turizmom i ugostiteljstvom izrazito vrijedno i važno zanimanje, a uz trud i rad na sebi, može biti i jako atraktivno“, ističu iz Plave Lagune.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S