NEWS

U četvrtak, 27. lipnja koncert Antonele Glavić (harmonika) u crkvi u Žbandaju

Antonela Slika
26.06.2019. 11:49; Učitavanja: 73; Početna / Kultura / U četvrtak, 27. lipnja koncert Antonele Glavić (harmonika) u crkvi u Žbandaju

Umjetnička škola Poreč organizira  Koncert Antonele Glavić, harmonika u četvrtak, 27. lipnja 2019. godine u 20,00 sati u Crkvi Sv. Ivana i Pavla mučenika, Žbandaj 24. 

ULAZ SLOBODAN.

Antonela Glavić je učenica Umjetničke škole Poreč u klasi profesorice savjetnice Ane Šterpin Zagoranski. Antonela je započela svirati harmoniku sa osam godina.

Od prvih nastupa zapažena je kao darovita i perspektivna mlada glazbenica. Vrlo brzo počela je nizati visoke  rezultate na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima u zemlji i inozemstvu.

Među brojnim nagradama svakako valja istaknuti:

– 1.nagrada i 1. mjesto na 52. Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Zagrebu, 2014.god. kada je od Agencije za odgoj i obrazovanje, te Ministarstva obrazovanja dobila prestižnu nagradu „Oskar znanja“

– 1. mjesto na 39. Premio e concorso internazionale di fisarmonica „Citta di Castelfidardo“, Italija, 2014. god. ( jedno od vodećih natjecanja u svijetu harmonike )

– finalistica sa osvojenim 4. mjestom na 53. Internationaler Akkordeon-wettbewerb 2016 in Klingenthal, Njemačka, 2016.god. ( također jedno od vodećih i prestižnih natjecanja u svijetu harmonike )

– 1.nagrada i 1.mjesto, nagrada Hrvatskog društva skladatelja za najbolju izvedbu djela hrvatskog skladatelja u svim kategorijama i KUP GRADA Pule na 43. Međunarodnom susretu harmonikaša, Pula, 2018.god.

U toku svog dosadašnjeg glazbenog školovanja osvojila je sveukupno trideset i šest prvih nagrada.

Više puta je bila apsolutni pobjednik natjecanja kao najviše ocijenjen natjecatelj bez obzira na kategoriju.

Nastupala je u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Slovačkoj…

 

Od programa Vas očekuje:

  1. Kunc, G. Vasco, J. Pachelbel, V. Beševli, E. Granados, G. Hermosa
Print Friendly, PDF & Email
Adriatic apartmani S