NEWS

U Centru za mlade Poreč uspješno održan prvi “Junior party”

slika (9)
11.01.2016. 20:15; Učitavanja: 757; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / U Centru za mlade Poreč uspješno održan prvi “Junior party”

Protekle subote, 9. siječnja 2016., u Centru za mlade Poreč održan je prvi Junior party, inicijativa udruge USB, koja je ovu aktivnost za najmlađe Porečane besplatno organizirala uz podršku udruge Garažno društvo, Centra za mlade Poreč i Grada Poreča-Parenzo.

Junior party napunio je prostorije Centra za mlade Poreč na Narodnom trgu veseljem i smijehom te pokazao kako u Poreču postoji veliki interes za organiziranim i kvalitetnim druženjem za najmlađe u dobio od 9 do 14 godina.

Ekipa iz USB-a, zajedno s kolegama iz ostalih udruga za mlade, porečkim juniorima organizirala je mnoštvo zabavnih glazbeno-plesnih aktivnosti uz igru, a najavljuju nova druženja svake subote u terminu od 18- 20 sati, kako bi djeca i vikendima organizirano i zabavno provodila slobodno vrijeme, kroz sadržaje, prostore i vremenski termin primjeren njihovoj dobi. Porečke mališane u narednim mjesecima subotom očekuju brojna iznenađenja, tematski partyji, maškare, nagradne igre, karaoke, ples uz omiljenu glazbu, gosti iznenađenja i slično.

„Junior party“ jedan je od novih primjera Centra za mlade Poreč u kojem mladi Poreča osmišljavaju i provode zabavne aktivnosti za svoje mlađe sugrađane, a istovremeno obogaćuje listu aktivnosti u Centru za mlade Poreč, koje redovno okupljaju veliki broj mladih Poreča.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Advent 2019 S
Galerija S