NEWS

TUŠ A. Štifanića: Održana svečanost podizanja Zelene zastave i dodjele nagrada najboljim učenicima

20190627_182337
05.07.2019. 11:04; Učitavanja: 571; Početna / Novosti / TUŠ A. Štifanića: Održana svečanost podizanja Zelene zastave i dodjele nagrada najboljim učenicima

U četvrtak, 27. 6. 2019., okupili smo se u 18,00 h pred školom kako bismo obilježili još jedan završetak nastavne godine dodjelom nagrada najboljima. Tradicionalno smo započeli svečanost hrvatskom i istarskom himnom, a potom su se okupljenima obratili pozdravnim govorom ravnateljica Vesna Baranašić i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.
Uslijedio je potom svečani čin podizanja zelene zastave, koju su iznijeli nagrađeni učenici škole, a pridružio im se i gradonačelnik. Time smo potvrdili ove godine stečeni dijamantni status ekoškole, kao važno priznanje za provođenje raznolikih ekoloških aktivnosti koje podupire i organizira Udruga Lijepa Naša iz Zagreba, na čelu koje je predsjednik Ante Kutle.

Nakon podizanja zastave gradonačelnik Peršurić najuspješnijim je učenicima uručio nagrade za najbolje napisan završni rad, odličan uspjeh, uzorno vladanje i sudjelovanje u školskim projektima.

Razrednici završnih razreda, Tatjana Gulić Pisarević (4. htt), Stela Stojnić (4. thk) i Josip Klarić (3. kuhara/slastičara), podijelili su potom svjedodžbe maturantima, s kojima su se i fotografirali ispred trijema Škole.
Program su vodili učenici Antonela Kotarac, 3. htt, i Toni Mendiković, 1. konobara. Svečanost je završila laganom okrjepom gostiju u dvorištu škole.

Čestitamo svim učenicima i želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju i radu.

 

Daria Škrinjar, prof

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email