NEWS

Tijekom listopada Umjetnička škola Poreč pripremila je prekrasan ciklus koncerata povodom 45. obljetnice škole

umjetnicka-skola2
07.10.2019. 09:11; Učitavanja: 146; Početna / Kultura / Tijekom listopada Umjetnička škola Poreč pripremila je prekrasan ciklus koncerata povodom 45. obljetnice škole

U utorak, 8. listopada 2019. pozivamo Vas na koncert dua Katarine Evetović, mlade violončelistice, učiteljice naše škole i Domagoja Gušćića na klaviru. Koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Umjetničke škole Poreč s početkom u 17,30 sati. Od programa Vas očekuju glazbena djela P. I. Čajkovskog, A. T. Šabana i B. Martinůa.

U srijedu, 9. listopada u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč imat ćete priliku uživati u koncertu Mirjane Petercol na harmonici i Vesne Ivanović Ocvirk na klaviru. Duo Mirjana i Vesna oduševiti će vas programom koji se sastoji od francuske, engleske, njemačke, talijanske i češke romantike.Koncert počinje u 19 sati.

U petak, 11. listopada u Poreču gostuje ansambl Musica Antiqua iz Heviza (Mađarska). U Istarskoj sabornici s početkom u 19 sati ansambl Musica Antiqua predstavit će vam se zanimljivim kostimima i glazbom iz vremena renesanse i baroka. Uz različite instrumente poput blok flauta, gudačkih instrumenata i čembala ansambl će vam i svojim izgledom dočarati ugođaj renesanse i baroka.

U subotu, 12. listopada u Koncertnoj dvorani Umjetničke škole Poreč održava se koncert Nikole Kosa i Danijela Gašparovića na klaviru četveroručno. Koncert počinje u 19 sati. Iznimno talentirani Duo Kos-Gašparović već godinama koncertira zajedno, a u subotu nam od glazbenog programa pripremaju djela F. Schuberta, A. Dvoraka, C. Debussyja i B. Papandopula.

U utorak, 29. listopada u našoj školi gostuju profesori Glazbene škole Požega. Koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Umjetničke škole Poreč s početkom u 19 sati. Sretni smo što nastavljamo dobru suradnju sa školom u Požegi i pozivamo Vas da zajedno s nama prisustvujete zanimljivom programu kojeg su nam pripremili.

Ulaz za sve koncerte je slobodan.

Posebno se želimo zahvaliti pokroviteljima Gradu Poreču, Turističkoj zajednici Grada Poreča, Zavičajnom muzeju Poreštine i Pučkom otvorenom učilištu Poreč.

Print Friendly, PDF & Email