NEWS

Suradnja Lions Cluba Poreč i Lions Cluba Vukovar: Donacija tablet računala uzornim učenicima Vukovara

28700743_2070910429832085_269132144391753436_o
17.03.2018. 22:19; Učitavanja: 170; Početna / Novosti / Suradnja Lions Cluba Poreč i Lions Cluba Vukovar: Donacija tablet računala uzornim učenicima Vukovara

Lions klub Poreč je, nakon održanog humanitarnog bala na kojemu su prikupljena određena sredstva namijenjena potrebitima, donio odluku o donaciji 10 tablet računala uzornim učenicima u Vukovaru sa željom da se pomogne mladim ljudima na krajnjem Istoku Republike Hrvatske u učenju i u usvajanju najnovijih saznanja putem interneta koja će im pomoću u nastavku školovanja.

U organizaciji i uz pomoć Lions kluba Vukovar sa kojim LC Poreč ima prijateljske odnose, dana 14. ožujka 2018. godine u Gimnaziji Vukovar kao školi domaćinu, tablet računala dodijeljena su po jednom učeniku iz svih škola u Vukovaru: Luki  Farkašu iz Gimnazije Vukovar, Bosiljki Milinković iz Strukovne škole Vukovar, Antoniju Martanu iz Tehničke škole Vukovar, Aniti Jajkić iz Ekonomske škole Vukovar, zatim Ivani Karan iz OŠ Siniše Glavaševića, Lauri Doroslovac iz OŠ Blage Zadre, Ivanu Hardiju iz OŠ Antuna Bauera, Sebastijanu Lešu iz OŠ Mitnica te Sari Đurđević i Manueli Mijok iz OŠ Nikole Andrića. Odabrani uzorni učenici ostvaruju izvrsne rezultate u svojim školama i u izvannastavnim aktivnostima te će im darovana tablet računala zasigurno biti velika pomoć u ostvarivanju što boljih rezultata u daljnjem školovanju.

Ovo velikoj humanitarnoj akciji nazočili su nagrađeni učenici, roditelji, njihovi razrednici i ravnatelji. U nemogućnosti članova LC Poreč da prisustvuju ovoj svečanoj dodjeli u njihovo ime tablete su dodijelili Guverner Lions D-126 Hrvatska Mladen Kajganić, RC Jozo Berečić, dogradonačelnik Grada Vukovara Marijana Pavliček, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Kustura te članovi Lions kluba Vukovar.

Ova svečana predaja donacije LC Poreč je izuzetno dobro primljena među svim sudionicima , a naročito učenicima dobitnicima tableta, a svečanost je i izuzetno medijski popraćena u svim lokalnim medijima.

LC Poreč je još jednom potvrdio svoju humanitarnu misiju koja nema granice kada je pomoć potrebna i naročito kada se radi o mladim ljudima

ZJM.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S