NEWS

Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ sa 18 koreografija na Dance Star World Finals u Poreču

IMG-20180530-WA0014
31.05.2018. 23:37; Učitavanja: 399; Početna / Lifestyle / Zabava / Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ sa 18 koreografija na Dance Star World Finals u Poreču

Od 23.-27.05.2018. održan je DanceStar World Finals u Poreču, natjecanje koje je okupilo najbolje plesače iz cijeloga svijeta. Ove godine izazov je bio zaista velik, jer je bilo  izuzetno teško istaknuti se između 7000 natjecatelja i više od 2000 koreografija. Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ se predstavio sa 18 koreografija koje potpisuje Josipa Kalac.

Osam koreografija je nagrađeno i za odličnu izvedbu.

Plesna skupina Simple osvojila je prvo mjesto sa plesnom izvedbom „Wake me up“ u kategoriji jazz group children, drugo mjesto u kategoriji open group children izvedbom „Angry birds“, te još jedno drugo mjesto za izvedbu u kategoriji  lyrical „Snaga u meni“.

 Treće mjesto pripalo je izvedbi „Little cats „ u kategoriji open formation-mini skupini  Angels. Plesna skupina Fame osvojila je treće mjesto  za  izvedbu  koreografije „Sleep“  u kategoriji  contemporary  modern junior, a skupina  Magic za „Missing pieces“ u kategoriji  lyrical senior.

U kategoriji lyrical formacija skupina Twinkle osvojila je drugo mjesto izvedbom „True colours“, a skupina Space treće mjesto izvedbom „Coming home“.

Ove godine studio za izvedbene umjestnosti „MOT 08“ predstavio je i soliste  Emu Sedmak i Juditu Tripar  koje su izvrsnim nastupom predstavile studio.

Za svaku pohvalu su i dua Nine Gmitrović i Lane Vuković, Sare Gašparini i Sare Brajković, te Sare Antolović i Vite Prpić, kao I  kvartet  Elene Gluhak, Maje Dal Din,  Lorene Kerin  I  Magdalene Ćosić.

Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ se zahvaljuje   Gradu Poreču i gradonačelniku Lorisu Peršuriću  koji je i ove godine podržao ovaj veliki plesni spektakl  i omogućio plesačicama  udruge MOT 08 i USB predstaviti se na ovako velikom natjecanju  i time  dokazati   da plesačice grada  Poreča  mogu konkurirati najboljim svjetskim plesačima.

 Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“ je ovim natjecanjem zaključio sezonu natjecanja, te će kruna svega biti završna predstava koja će se održati u subotu, 16.06.2018.  s početkom u 16:30h u kazališnoj dvorani  Pučkog otvorenog učilista. Ovim putem pozivamo sve roditelje i zainteresirane da uveličaju izvedbe svojim prisustvom.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S