NEWS

Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08′ – otvorili sezonu natjecanja nastupom u Malinskoj

20171104_182558
06.11.2017. 08:40; Učitavanja: 249; Početna / Lifestyle / Zabava / Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08′ – otvorili sezonu natjecanja nastupom u Malinskoj

Zanimljiv i uspješan dan proveo je Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” u petak, 4.11.2017. otvorivši sezonu natjecanja nastupom na IDC- u u Malinskoj, na otoku Krku.

International dance challenge (IDC) je plesno sportsko natjecanje koju već četvrtu godinu zaredom organiziraju DUB Events & Adventures i Plesno-Glazbena Udruga Chaplin.

Studio Mot 08 nastupio je sa 5 plesnih skupina i ukupno 8 koreografija za koje je zaslužna trenerica Josipa Tadijanović Kalac. Pod njezinim vodstvom osvojene su sljedeće nagrade:

Plesna skupina Twinkle osvojila je drugo mjesto koreografijom Disco duck. Dva prva mjesta koreografijama Snaga u meni i Angry birds osvojila je skupina Twinkle, a skupina Fame također dva prva mjesta koreografijama From the heart i Four elements. Feniks je sa koreografijom Seven years osvojio drugo mjesta, a Magic skupina prvo mjesto za Dance of the robe i još jedno prvo mjesto za plesnu izvedbu Goodbye.

Odličan start dao je malim plesačicama vjetar u leđa za daljnje izazove.

Čestitke svim našim plesačicama na osvojenim odličjima!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S