Stolnotenisači Tara nastupili na Međunarodnom stolnoteniskom Kupu Grada Rijeke

IMG_20180311_112905-1520920084609
13.03.2018. 09:08; Učitavanja: 131; Početna / Novosti / Okolne općine / Stolnotenisači Tara nastupili na Međunarodnom stolnoteniskom Kupu Grada Rijeke

Proteklog vikenda stolnotenisači Tara nastupili su na velikom međunarodnom natjecanju koje se po 35. put održalo u Rijeci pod nazivom „Međunarodni stolnoteniski Kup Grada Rijeke“.
Na ovom međunarodnom turniru koji se ujedno bodovao i za Hrvatsku rang ljestvicu, nastupilo je nešto više od dvije stotine natjecatelja u četiri starosne kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Za stolnoteniski klub „Tar“ u kategoriji najmlađi kadeti nastupili su Danijel Filipović i Dominik Maršić, koji su odličnom  igrom prošli kvalifikacije no obojica su bili zaustavljeni u 1/16 finala. Bolji od njih bili su Helez Vito iz Šibenika  i Griparić Josip iz Brovinja. U kategoriji mlađih kadeta, stolnotenisači Tara imali su svoja tri predstavnika, Mateo Dedić, Ivan Filipović i Teo Maršić.
Mateo Dedić uspješno je prošao kvalifikacije no i on je bio zaustavljen u 1/16 finala od trenutno boljeg Šantić Adriana iz Malinske, rezultatom 3:0.
Ivan i Teo pak, iako su pružili odličan otpor, nisu uspjeli proći  kvalifikacije. No svi su uspjeli skupiti nešto novih bodova koji će im sigurno donijeti pomak na trenutnoj HSTS-ovoj rang ljestvici.

Pred mladim stolnotenisačima idući je vikend još jedan veliki izazov, kada će nastupiti na Prvenstvu Istarske županije za sve kategorije i to u Poreču u novoj dvorani  Žatika.
Poželimo im puno sreće i uspjeha na nadolazećem turniru. Nakon Poreča, na redu je još jedan vrlo jaki turnir regije u Umagu na kojem će naši najmlađi stolnotenisači nastupiti a bodovati će se za krajnju ljestvicu regije i direktan plasman na TOP 8.

 

Trener Zoran Holik

Print Friendly, PDF & Email
max 2