NEWS

Stolnotenisači Tara nastupili u Varaždinu

IMG_20171112_135238-1510646695124
14.11.2017. 09:10; Učitavanja: 63; Početna / Novosti / Okolne općine / Stolnotenisači Tara nastupili u Varaždinu

I ove godine međunarodni stolnoteniski memorijal „Mirko Abramović“ u Varaždinu, okupio je u tri dana natjecanja blizu osamdeset ekipa i preko 450 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih nam zemalja. U prekrasnoj Varaždinskoj „Areni“ bilo je zaista impresivno vidjeti  mnoštvo djece koja su se cijeli dan pa sve do kasnih večernjih sati natjecali sa manje ili više uspjeha, braneći boje svojih klubova. 
Za Stolnoteniski klub „Tar“ nastupili su Ivan Filipović u kategoriji mlađih kadeta i Kristian Horvat u kategoriji juniora. Ivan je sa jednom pobjedom i dva poraza završio na trećem mjestu u skupini, dok je Kristian bez pobjede završio na četvrtom mjestu u skupini. Iako nisu uspjeli ući u završnicu turnira obojica su osvojili bodove za mlađe kadetsku i juniorsku rang ljestvicu HSTS-a.
Sljedeći izazov za mlade stolnotenisače iz Tara je već idući vikend i to u nedjelju, kada se održava regionalno natjecanje mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te juniora i juniorki a organizator je STK Opatija.
Prema kalendaru natjecanja krajem studenog, održava se još jedan veliki stolnoteniski turnir u Zagrebu a riječ je o Memorijalu „Antun Tova Stipančić“ na kojem će nastupiti i naši najmlađi stolnotenisači iz  STK „Tar“.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2