NEWS

Spot Nicole Živolić i Devina Juraja

nicole
12.10.2017. 00:41; Učitavanja: 336; Početna / Lifestyle / Zabava / Spot Nicole Živolić i Devina Juraja

Nicole Živolić iz Poreča, učenica trećeg razreda pulske Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu te njezin školski kolega i prijatelj Devin Juraj nedavno su napravili spot za pjesmu “She used to be mine” Sare Bareilles.

Nicole ima veliko glazbeno iskustvo, jer na raznim glazbenim natjecanjima nastupa od svoje sedme godine. Dobila je nagrade i priznanja za svoj vokalni talent, a Devin Juraj sve je očarao svojim plesnim nastupima prošle godine u “Supertalentu”.

– Nicole me pitala ako bih plesao u njezinom spotu, i nakon kratkog razmišljanja te nakon što sam čuo njezinu obradu pjesme, pristao sam. Jednoga dana nakon škole otišli smo do Shipyarda, koji je odmah pored škole, i pošto nam se jako sviđalo kako je uređen pitali smo vlasnika bismo li mogli ovdje snimiti spot, na što je odmah pristao. Moja koreografija i ples, njezina obrada i vokal, i spot je realiziran, dakako uz pomoć Ester Marin za pomoć pri audiosnimci, Milisava Katrašnika koji je bio zadužen za rasvjetu, te Nenada Bravara za snimanje.

Nicole Živolić ove je godine na Kpop natjecanju u Zagrebu u duetu s Benjaminom Šuranom osvojila prvo mjesto, a u rujnu i prvo mjesto na riječkom festivalu Risongić. U posljednje vrijeme niže uspjeh za uspjehom.

Devin Juraj nagrađen je posebnom nagradom za najperspektivnijeg mladog plesača na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, a osvojio je na međunarodnim natjecanjima prva mjesta u različitim kategorijama. Nedavno je sudjelovao u spotu Ivane Majcan, a ove godine snimao je indijski film u Bollywood produkciji. Naravno, jedan i drugi su puni planova za budućnost.

(V. B. Glas Istre)

Print Friendly, PDF & Email
Oktober fest S