NEWS

Sezonsko zapošljavanje učenika srednjih škola i studenata Poreča

13.04.2017. 11:26; Učitavanja: 280; Početna / Gospodarstvo / Sezonsko zapošljavanje učenika srednjih škola i studenata Poreča
Centar za mlade Poreč

Centar za mlade Poreč i ove godine pokreće aktivnost „Sezonsko zapošljavanje mladih“, koja se provodi s ciljem kreiranja politike sezonskog zapošljavanja učenika srednjih škola Poreča te studenata s područja Poreča.  Projekt je to koji je Grad Poreč-Parenzo započeo još 2010. godine u suradnji s Fondom Zdravi grad, dok je ova uspješna aktivnost od 2014. proširena i na porečke studente.

Posredovanjem između poslodavaca i učenika studenata, mladima se osigurava partnerski odnos s poslodavcima, potpomaže bolji protok informacija o sezonskim poslovima koji se u Poreču nude te razvija sustav kojim će se regulirati status sezonski zaposlenih učenika i studenata.

Kako bi se pomoglo mladima Poreča te posredovalo i doprinijelo informiranosti mladih o poslovima koji se ljeti nude, Centar za mlade Poreč objavljuje obrasce koji su namijenjeni učenicima srednjih škola i studentima Poreča koji su zainteresirani za sezonski rad, neovisno o tome imaju li interes za točno određenu vrstu posla ili su spremni raditi bilo kakav posao.

Učenici i studenti svoje ponude poslodavcima mogu uputiti isključivo putem obrasca koji će se nalaziti na web stranicama Grada Poreča-Parenzo  http://www.porec.hr  i  Facebook stranici Centra za mlade Poreč. Ispunjene obrasce potrebno je poslati na e-mail adresu: [email protected] .

Rok za podnošenje prijave je 20. svibnja 2017. godine, a učenici, studenti i roditelji za sve se dodatne informacije mogu obratiti na broj: 091/451-2368 te pri pozivu napomenuti da se odnosi na sezonsko zapošljavanje mladih.

Print Friendly, PDF & Email
Lanterna summer nights