NEWS

Ritmička gimnastika: LAURA BOŽIĆ DVOSTRUKA DRŽAVNA PRVAKINJA !

bty
16.10.2017. 18:49; Učitavanja: 481; Početna / Sport / Ritmička gimnastika: LAURA BOŽIĆ DVOSTRUKA DRŽAVNA PRVAKINJA !

U subotu je u Osijeku održano 26. Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici na kojem se natjecalo 56 gimnastičarki iz 12 hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, KRG Zagreb iz Zagreba, GK Vindija iz Varaždina, KRG Pirueta iz Virovitice, KRG Osijek i KRŠG Rondo iz Osijeka, KRG Sirena iz Zadra, GK Šibenik-Dalmacija, KSRG Gazela iz Pule, te KRSG Poreč).
Iz KRSG Poreč su nastupile 4 ritmičarke pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković, te sutkinja Jane Oplanić i Carle Roberte Jugovac.
U kategoriji mlađih kadetkinja uspješna je bila Petra Belević i  osvojila je srebro u vježbi sa čunjevima, 5. mjesto u vježbama sa obručem i loptom, te 6. mjesto u vježbi bez rekvizita.
Također mlađa kadetkinja Gresa Ramadani osvojila je 8.  mjesto u vježbi sa čunjevima, 12. mjesto u vježbi bez rekvizita te 13. mjesto u vježbi sa obručem.
Kadetkinja Nikol Ivetić osvojila je 9. mjesto u vježbi sa obručem, 11. mjesto u vježbi sa loptom, te 12. mjesto u vježbi sa čunjevima.
Najuspješnija je bila seniorka Laura Božić koja je osvojila dvije zlatne medalje u vježbi sa loptom te u vježbi sa trakom, dok je u vježbama sa obručem i čunjevima osvojila srebro.

Već u četvrtak Laura sa ekipom putuju u Brno gdje će se održati Grand prix u ritmičkoj gimnastici.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S