NEWS

Repriza dočeka Nove godine uz Night Express

bcus3498358
03.01.2018. 19:46; Učitavanja: 294; Početna / Lifestyle / Zabava / Repriza dočeka Nove godine uz Night Express

Night Express bend trebao je nastupiti prvoga dana 2018. godine na četvrtom organiziranom dočeku Nove godine u sklopu porečkog Adventa, no obzirom na loše vrijeme taj se koncert nije održao, te je odgođen za dan kasnije. Tako se sinoć uz Night Express na Gupčevom trgu ludo zabavilo na stotine Porečana ali i njihovih gostiju. Uz pjesme i ples dobro su se proveli u ovoj reprizi Nove godine, a treba spomenuti i da se sve događalo bez ijedne ispaljene rakete ili bačene petarde.

Zabava je započela kako to već i biva oko 20 sati, a dečki iz Night Expressa već na samome početku prašili svima dobro poznate obrade u njihovome stilu. Da li zbog posebnog ugođaja, jer Gupčev je trg obasjan tisućama lampica i zaista izgleda impozantno, ili su se nekim čudom u 2018. oslobodili treme, mnogi su prisutni odmah zaplesali. Tim povodom nije ni dečkima na bini bilo svejedno pa su brže bolje s trubama i saksofonima u ruci, šuškalicama i drugim muzičkim instrumentima pohitali u masu i ubrzo je nastala “štala” uz zaigranu i rasplesanu masu. Na koncuu su se svi zabavili u improviziranom “vlakiću” sastavljenom od roditelja i djece, turista i domaća puka.

U nastavku je Night Express zasvirali još žešće, pa su mnogi uživali i u obradama svjetskih megahitova na istarskome narječju “Ai se eu te pego” Michela Tola prozvanog “Aj ća si reka”, a zatim i PSY-ov “Gangnam style” ili ti “Molaj breka”. Bilo je tu dakako i njihovih pravih skladbi poput “Do kraja života”, “Totalno ludilo”, a posebne simpatije publike bile su kada su odsvirali i obrade Atomskoga skloništa, KUD Idiota, Nene Belana…

Dok su tako Nexovci prašili, na trg se polako slijevala sve veća i veća rijeka ljudi, a s više se strana moglo čuti da je ovo dosad neviđeno u zimskim mjesecima.

(I. GRGAT, Glas Istre)

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S