NEWS

Raznovrsnim sportskim programom Područnih vrtića završilo je obilježavanje Dana dječjeg vrtića „Radost“ Poreč

IMG_8815 - kopija
09.05.2019. 18:27; Učitavanja: 169; Početna / Lifestyle / Zabava / Raznovrsnim sportskim programom Područnih vrtića završilo je obilježavanje Dana dječjeg vrtića „Radost“ Poreč

U Područnim vrtićima Baderna i Sv. Lovreč  održano je zajedničko sportsko druženje djece i roditelja. Organizirane su sportske igre  u kojima se natjecalo u različitim kategorijama igara spretnosti i brzine.  Raspoloženje je bilo natjecateljsko, ali prvenstveno veselo i zabavno.  
U Područnom vrtiću Vižinada  organizirano je tradicionalno pješačenje najpoznatijom istarskom stazom do sportsko – edukativnog kampa „Parenzana“.  Zahvaljujući domaćinu  u kampu su se djeca igrala na sportskom poligonu  koji pruža velike mogućnosti  za različite  vježbe  motorike, koordinacije pokreta i spretnosti. Nakon šest kilometara pješačenja i djeca i odrasli bili su ponosni na dan koji su proveli  u druženju i rekreaciji , u okruženju koje  motivira na nove susrete.

U Danima dječjeg vrtića ogledala se sva raznolikost  i  bogatstvo  poticaja koju  djeca  i  roditelji  imaju  u  dječjim  vrtiću. Cilj obilježavanja Dana dječjeg vrtića bio je društvenoj zajednici predstaviti programe rada s djecom, istaknuti važnost  razvijanja partnerskog  odnosa s roditeljima te senzibilizirati javnost za potrebe djeteta i važnost  stručnog  rada  s  djecom predškolskog uzrasta.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX 170819-240819 – S
DELFIN 2019 S2