NEWS

Pučko otvoreno učilište Poreč objavljuje upise u pripremni tečaj učenika prvih i drugih razreda osnovne škole za upise u glazbenu školu

poup-logo-v
05.09.2018. 12:38; Učitavanja: 103; Početna / Obavijesti / Pučko otvoreno učilište Poreč objavljuje upise u pripremni tečaj učenika prvih i drugih razreda osnovne škole za upise u glazbenu školu

Pučko otvoreno učilište Poreč objavljuje upise u pripremni tečaj učenika prvih i drugih razreda osnovne škole za upise u glazbenu školu. U pripremni glazbeni razred upisuju se djeca uzrasta od 7 do 9 godina.

Samostalno otkrivanje svijeta glazbe i zbližavanje s glazbenom umjetnošću različitim aktivnostima od izrazite je važnosti u početnom učenju i poučavanju glazbe.
Poznat je utjecaj glazbe na razvoj djeteta, a posebno potiče razvoj djetetovih tjelesnih i intelektualnih sposobnosti što olakšava i pomaže pri učenju i pisanju.
Cilj ovog tečaja je pobuditi interes za glazbu kod djeteta, razvijati želju za uključivanjem u glazbene aktivnosti, pjevanje, sviranje i slušanje glazbe, obogatiti emocionalni doživljaj glazbe, njegovati i kultivirati glasovne mogućnosti i težiti za intonativno čistim pjevanjem uz pravilno disanje i jasno izgovaranje teksta, razvijati glazbeni sluh i pamćenje.
Polaznicima će biti omogućeno upoznavanje sa svim instrumentima, te organiziran posjet koncertima u Umjetničkoj školi Poreč.
Polaznici će imati priliku pokazati svoje potencijale i svatko će dobiti prave smjernice za daljnji razvoj.

Ukoliko želite djetetu omogućiti glazbenu naobrazbu u glazbenoj školi, no nemate predznanje o sposobnostima i željama svog djeteta, javite nam se!

Upisi traju do 14. rujna, a nastava započinje u listopadu i održava se dvaput tjedno po 45 minuta, u popodnevnim terminima nakon škole.
Informacije možete dobiti putem e-maila [email protected] ili na broju telefona: 052 887 216.

Print Friendly, PDF & Email
MAX1904-S