NEWS

Publika uglas s Queen Real Tribute Bendom pjevala trenutno najveći hit svih Hrvata – We are the Champions

Queen Real Tribute _manuel_paljuh (4)
foto: Manuel Paljuh
14.07.2018. 11:34; Učitavanja: 346; Početna / Lifestyle / Zabava / Publika uglas s Queen Real Tribute Bendom pjevala trenutno najveći hit svih Hrvata – We are the Champions

Koncert Queen Real Tribute benda u Poreču stigao je u pravom trenutku. Iako organizatori možda nisu ni slutili što čeka hrvatsku momčad na aktualnom Svjetskom nogometnom prvenstvu, jedan od najvećih hitova svih vremena, svojevrsna svjetska himna pobjednika We are the Champions, orila se Porečom dva dana nakon velike pobjede nad Engleskom, a uoči finalne utakmice s Francuskom u nedjelju. Naime, Poreč Open Air u sklopu programa Special Events i ove je godine doveo jedan od najboljih europskih Queen tribute bendova. Na oduševljenje domaće publike i njihovih gostiju sinoć su se na porečkoj rivi nizali: ‘Bohemian Rhapsody‘, ‘I Want To Break Free’, ‘The Show Must Go On’, ‘We Will Rock You’ i mnogi drugi hitovi. Fantastično raspoloženi glavni vokal publiku je zabavljao i kostimima kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, a tijekom dvosatnog energičnog koncerta publika je oduševljeno pjevala sve tekstove uglas i za kraj skandirala za bis. Na kraju koncerta dečki su pozdravili publiku i izrazili veliko zadovoljstvo što su i ove godine došli u Poreč te hrvatskoj publici zaželjeli da sutra cijela zemalja u glas pjeva – We are the Champions.

Bilo je to spektakularno otvaranje World Stage programa ovoga ljeta u Poreču, u sklopu kojeg na Rivu stižu najbolji tribute bendovi i izvode repertoar najpoznatijih svjetskih glazbenika te vjerno reproduciraju njihove najveće hitove. Naime, kao dio programa Special Events, vodeća turistička kompanija Valamar Riviera u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Porečom i Turističkom zajednicom Poreč te tvrtkom MPG, organizatorom događaja, ove godine u Poreč dovodi čak sedam tribute bendova. Već za tjedan dana, 20. srpnja, na pozornicu će stati Abba Real Tribute Bend, a slijede i The Beatles Real Tribute Bend, pa David Bowie Tribute Bend, Beyonce Real Tribute Bend, James Brown Tribute Bend i Red Hot Chili Peppers Real Tribute Bend.

Istovremeno, oko 21 sat je cijela šetnica Lungomare dodatno oživjela zahvaljujući posebnom osvjetljenju. Svakog petka posjetitelji mogu uživati u predivno osvijetljenim zidinama, a najbolje se vide s Peškere i Borika.

Ali Poreč Open Air ide dalje i sa svim drugim programima. Već večeras posjetitelji mogu uživati u filmu ‘Kung Fu Panda 3’ na livadi uz Lungomare. Sutrašnji se programi zbog velikog finala prebacuju za kraj festivala, ali već u ponedjeljak grad ponovno postaje cirkus na otvorenom uz program Circus in the City, utorak je glazbeni dan za Street Music, a na različitim gradskim lokacijama svirat će: The A!, In a sentimental mood i The Janitors. U srijedu pak svi ljubitelji dobrog jazza imaju priliku slušati HI5 u Lapidariumu u sklopu 23. Jazz in Lapidarium Poreč u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta, koji traje sve do 29. kolovoza.

Program festivala i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na Instagramu i službenoj Facebook stranici festivala.

Video: Leopold Križanac

Publiée par Leopold Križanac sur Vendredi 13 juillet 2018

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S