Prva smjena Zabavne ljetne baze zaključena feštom s roditeljima

36852217_1548155328622163_5383203118500544512_o
09.07.2018. 11:39; Učitavanja: 132; Početna / Lifestyle / Zabava / Prva smjena Zabavne ljetne baze zaključena feštom s roditeljima

Dva tjedna prošlo je većini djece u hipu. Neki su već na početku zadnjeg dana bili tužni, jer bi i u ponedjeljak došli u kamp. A nekima će se to i ostvariti. U svakom slučaju, u prvom smo smjeni brinuli i zabavljali 76 djece u tri dobne skupine.  Za njih je bilo svaki dan zaduženo najmanje 11 osoba, a za izlete i više.  Neposrednu odgovornost za djecu imale su voditeljice skupina Školjkica – Nataša Rotar, Gaslebova – Stjepana Čumigaš Krivačić i voditelj surfera Igor Ostojić . Asistirali su im Ana Stanisavljević, Matrina Đulabić i Lucijan Cvjetičanin, a Nikolina Bilandžija, Niko Berneš i Lara Zgrablić s ovom su smjenom ušli u veseli svijet volontiranja.

Igre i zabave bilo je na pretek, kao i svakoga ljeta, izleti u Zelenu, Istralandiju, Dino Park, na Gradsko kupalište, radionice s vanjskim suradnicima…. i kao kruna svega završna fešta na kojoj su djeca dobila diplome, u Galeriji ZLJB bili su izloženi njihovi radovi izrađeni u posljednja dva tjedna, a u dvorištu, pod suncobranima sladoled koji je za sve  donirao diskont Stanić,  voće, kolači, grickalice i sokovi za druženje s roditeljima.

Puno donatora omogućilo je i ove godine da Zabavna ljetna baza bude zabavnija, veselija i da djeca nešto nauče, na čemu smo im svi zahvalni.

A danas  ispočetka – u drugu smjenu.

DND

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2