NEWS

Program dočeka Nove godine na otvorenom u Poreču započinje već u četvrtak, 30. prosinca

29.12.2015. 19:12; Učitavanja: 530; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Program dočeka Nove godine na otvorenom u Poreču započinje već u četvrtak, 30. prosinca
7573

Doček Nove godine u Poreču na Trgu slobode uz Jelenu Rozgu i tamburaše, najavljen je danas, 29. prosinca 2015., na konferenciji za novinare održanoj u Velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo.
Referent za manifestacije Sergio Pavat i predsjednik Odbora za manifestacije Damir Miloš najavili su jedan od najpopularnijih organiziranih dočeka na otvorenom koji svake godine na porečkom Trgu slobode okupi veliki broj Porečanki i Porečana te njihovih gostiju.

Ove godine početak proslave dočeka Nove godine najavljen je već za 30. prosinca, uz glazbeni program na Trgu slobode u poslijepodnevnim satima.
Na Silvestrovo će proslava početi od 11 sati uz Baredinosaure, nakon čega slijedi DJ program.
Poseban ugođaj po gradskim ulicama, lokalima i pozornici zasigurno će napraviti i tamburaši iz prijateljskog grada Zaboka, dok će od 23 sata na pozornicu stupiti jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji – Jelena Rozga.

Točno u ponoć slijedi doček Nove godine uz zdravicu i čestitku gradonačelnika, a Jelena Rozga će publiku nastaviti zabavljati do 1 sat u novogodišnjoj noći. Zabava će se potom do ranih jutarnjih sati nastaviti uz DJ-a, a publika će se moći zagrijati uz bogatu ponudu jela i pića koja će se tijekom cijelog programa nuditi s okolnih štandova.

Ulaza nema, napomenuto je na konferenciji.

Print Friendly, PDF & Email
Advent 2019 S
Galerija S