VALFRESCO 4 S
Parenzana 2024-s

Priopćenje za javnost predsjednika HDZ-a Poreč, g. Dražena Prgića

14680722_1167016176710873_6373665301811294613_n
19.10.2016. 22:45; ; Početna / Politika / Priopćenje za javnost predsjednika HDZ-a Poreč, g. Dražena Prgića

U ovom priopćenju osvrnuo bih se na laži koje je vijećnik Ids-a iznio u svom obraćanju medija . Nikada u mom vječnićkom radu nisam psovao na gradskom vijeću spominjao nečiju obitelj ,a pogotovo majku. Žao mi je da se vijećnik koji napada s leđa pri tome služi i obmanjivanju javnosti svojim lažima ali što drugo od njega i očekivati.

Ako je prozivanje osuđenih kriminalaca sa pravomoćnim presudama vrijeđanje onda je gospodin vijećnik Ids-a pobornik i opravdava kriminal u Ids-u što se po njegovom fizičkom nasrtaju na mene i potvrdilo. Obzirom da se vijećnik Ids-a služi lažima pitanje je koje interese građana zastupa isti. Ako se odvažio lagati i pritom ne obračajući na važnost prisege koju je položio kao vijećnik, a glasi:

“Prisežem svojom čašću da ću dužnost člana Gradskog vijeća obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava, zakona i Statuta Grada, poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Grada Poreča-Parenzo, Istarske županije i Republike Hrvatske”.

Želim još ovdje dodati da ću podići kaznenu prijavu protiv istog vijećnika Ids-a.

S štovanjem,

Predsjednik HDZ-a Poreč