NEWS

Poziv volonterima na 7. Poreč Dox

4dan (13)
23.10.2017. 13:42; Učitavanja: 160; Početna / Obavijesti / Poziv volonterima na 7. Poreč Dox

Međunarodni filmski festival Poreč Dox po sedmi će se put u porečkom Učilištu održati od 6. do 11. studenog. Da gosti festivala i publika kući ponesu samo najbolje dojmove, organizatorima redovito pomažu Doxovi volonteri. Ove ih se godine traži čak osam, a prijave traju do 27. listopada.

Volonteri će brinuti o gostima festivala (redatelji, novinari…) i festivalskim lokacijama te dočekivati posjetitelje na projekcijama. Osim novih poznanstava, radnog iskustva na filmskom festivalu i ugodnog radnog okruženja, volonteri će, dakako, dobiti potvrdu o volontiranju i festivalsku majicu. Program se odvija u večernjim satima, pa se traže osobe koje su tada dostupne, a kandidati trebaju biti punoljetni.

Mlade, vedre, komunikativne i odgovorne osobe koje žele steći iskustvo rada na filmskom festivalu, uživati u dokumentarcima po izboru Đele Hadžiselimovića i pritom se dobro zabaviti, mogu se do petka, 27. listopada, s osnovnim podacima prijaviti direktno putem kontakt forme na linku: http://bit.ly/PrijaveDox, a dodatne informacije dobiti putem maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S